Албанци

  во

  Не дигајте фама дали ќе не носеле Идризово и дека не знам што ќе се случи во Идризово, пишува во пораката преку Фејсбук патриотот Јане Ченто, кој е притворен и ...
  сите 7 | | | веќе видена

  „Овде можете да земете бесплатен оброк од 9:00 до 13.00 часот“, пишува на албански и на македонски јазик на мала црвена табла пред влезот на ќебапчилницата ...
  | | веќе видена

  Не дигајте фама дали ќе не носеле Идризово и дека не знам што ќе се случи во Идризово, пишува во пораката преку Фејсбук патриотот Јане Ченто, кој е притворен и ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Албанските опозициски партии БЕСА и Алијансата за Албанците на Биљал Касами и Зијадин Села најавуваат дека ќе поднесат неколку амандмани во однос на законот за ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Не дигајте фама дали ќе не носеле Идризово и дека не знам што ќе се случи во Идризово, пишува во пораката преку Фејсбук патриотот Јане Ченто, кој е притворен и ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Албанските опозициски партии БЕСА и Алијансата за Албанците на Биљал Касами и Зијадин Села најавуваат дека ќе поднесат неколку амандмани во однос на законот за ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Не дигајте фама дали ќе не носеле Идризово и дека не знам што ќе се случи во Идризово, пишува во пораката која преку Фејсбук ја испрати Јане Ченто, кој е ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Не дигајте фама дали ќе не носеле Идризово и дека не знам што ќе се случи во Идризово, пишува во пораката преку Фејсбук патриотот Јане Ченто, кој е притворен и ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Албанските опозициски партии БЕСА и Алијансата за Албанците на Биљал Касами и Зијадин Села најавуваат дека ќе поднесат неколку амандмани во однос на законот за ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Не дигајте фама дали ќе не носеле Идризово и дека не знам што ќе се случи во Идризово, пишува во пораката преку Фејсбук патриотот Јане Ченто, кој е притворен и ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Албанските опозициски партии БЕСА и Алијансата за Албанците на Биљал Касами и Зијадин Села најавуваат дека ќе поднесат неколку амандмани во однос на законот за ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Албанските опозициски партии БЕСА и Алијансата за Албанците на Биљал Касами и Зијадин Села најавуваат дека ќе поднесат неколку амандмани во однос на законот за ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Лидерот на албанската опозициска Демократска партија,Љуљзим Баша, синоќешниот деветти по ред протест на обединетата опозиција го нарече „океан на надежта“. ...
  сите 126 | | | веќе видена

  Лидерот на албанската опозициска Демократска партија, Љуљзим Баша, синоќешниот деветти по ред протест на обединетата опозиција го нарече „океан на надежта“. ...
  сите 126 | | | веќе видена

  Лидерот на албанската опозициска Демократска партија,Љуљзим Баша, синоќешниот деветти по ред протест на обединетата опозиција го нарече „океан на надежта“. ...
  сите 126 | | | веќе видена

  За прв пат во историјата на независна Македонија ќе нема Турчин во Советот за безбедност со кој претседава претседателот на државата. Според вчерашната изјава ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Албанија не ги исполнува дури ни минималните стандарди за елиминирање на трговијата со луѓе, се наведува во извештај на амариканскиотѕ Стејт департмент. „Жртви ...
  сите 34 | | | веќе видена