Албанци

  во

  Државјанството останува македонско/граѓанин на Република Северна Македонија, а прифатен е амандман на Уставниот закон со кој се потврдува државјанството ...
  сите 169 | | | веќе видена

  Државјанството останува македонско/граѓанин на Република Северна Македонија, а прифатен е амандман на Уставниот закон со кој се потврдува државјанството ...
  сите 169 | | | веќе видена

  Постигнат е договор со кој се надминати разликите за коишто информиравме дека постојат, се огласи Владата и Беса со заедничко соопштение. – Уште еднаш ...
  сите 169 | | | веќе видена

  Сакаме да ја информираме јавноста дека е постигнат договор со кој се надминати разликите за коишто информиравме дека постојат. - стои во владиното сопштение. ...
  сите 169 | | | веќе видена

  „Сакаме да ја информираме јавноста дека е постигнат договор со кој се надминати разликите за коишто информиравме дека постојат.Уште еднаш потврдуваме дека ...
  сите 169 | | | веќе видена

  Сакаме да ја информираме јавноста дека е постигнат договор со кој се надминати разликите за коишто информиравме дека постојат, се вели во испратеното ...
  сите 169 | | | веќе видена

  Властите на Федерацијата на БиХ не успеаја да ги стават обложувачниците во даночниот систем на државата Некои од даночните експерти и политичари од Босна и ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Нема голема корист доколку постфестум, на свршен чин, човек изигрува декор во Собранието на веќе завршена процедура и склучен договор без шанси истиот да се ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Премиерот, Зоран Заев, најави дека ако не бидат изгласани уставните амандмани во Собранието, ќе следува Централен одбор на СДСМ на кој биде понесена ...
  | | веќе видена | слични

  Во земја на заробени медиуми и тезгаџиски академци, единствениот начин на следење на настаните е примената на ретровизорно читање на вестите. Според принципот ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Договор не е постигнат ниту на денешната средба со преговарачкиот тим на Беса и премиерот Зоран Заев за предлозите на партијата на Билал Касами, која бара ...
  сите 129 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев не ја знае бројката на пратеници кои би гласале за промените во Уставот, кои произлегуваат од договорот со Грција. Според него, барањата ...
  сите 129 | | | веќе видена