Албанци

  во

  Собраниската Комисија за уставни прашања ја почна расправата за четвртиот и последен нацрт-амандман, односно за амандманот 36 со кој се предлага да се замени ...
  сите 58 | | | веќе видена

  „Кризниот штаб против промена на Уставот, распуштање на Собранието и распишување на избори „Македонија-Блокира“, синоќа во рамките на народниот собир во Охрид, ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Собраниската Комисија за уставни прашања ја почна расправата за четвртиот и последен нацрт-амандман, односно за амандманот 36 со кој се предлага да се замени ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Собраниската Комисија за уставни прашања ја почна расправата за четвртиот и последен нацрт-амандман, односно за амандманот 36 со кој се предлага да се замени ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Собраниската Комисија за уставни прашања ја почна расправата за четвртиот и последен нацрт-амандман, односно за амандманот 36 со кој се предлага да се замени ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Собраниската Комисија за уставни прашања ја почна расправата за четвртиот и последен нацрт-амандман, односно за амандманот 36 со кој се предлага да се замени ...
  сите 59 | | | веќе видена

  Пратеникот Сашо Василевски, еден од седумтемина исклучени од ВМРО-ДПМНЕ поради гласањето за отворање на Уставот заради амандмански интервенции во согласност со ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Пратеникот Сашо Василевски, пред неговиот дом по инцидентот со Јанко Бачев за време на протестот во Охрид, во изјава за медиумите ја префрли одговорноста за ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Македонските боксерски репрезентативци годинава го одбележаа традиционалниот боксерски турнир „Златен гонг“, но не со значаен резултат, туку со скандалозното ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Пратеникот Сашо Василевски за протестите пред неговиот дом вели дека се притисоци, а работата според него е премногу сериозна.Писмото кое демонстрантите му го ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Пратеникот Сашо Василевски за протестите пред неговиот дом вели дека се притисоци, а работата според него е премногу сериозна. Писмото кое демонстрантите му го ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Василевски: Писмото за да не гласам за уставни промени е доставено предоцна Пратеникот Сашо Василевски за протестите пред неговиот дом вели дека се притисоци, ...
  сите 57 | | | веќе видена

  Пратеникот Сашо Василевски за протестите пред неговиот дом вели дека се притисоци, а работата според него е премногу сериозна. Писмото кое демонстрантите му го ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Пратеникот Сашо Василевски за протестите пред неговиот дом вели дека се притисоци, а работата според него е премногу сериозна. Писмото кое демонстрантите му го ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Пратеникот Сашо Василевски за протестите пред неговиот дом вели дека се притисоци, а работата според него е премногу сериозна. Писмото кое демонстрантите му го ...
  сите 64 | | | веќе видена

  Иако на почеток се чудеа зошто има полиција и тврдеа дека се дојдени во мир и се безопасни, потоа почнаа со закани со бесење и инциденти на протестите во ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Пратеникот Сашо Василевски за протестите пред неговиот дом вели дека се притисоци, а работата според него е премногу сериозна. Писмото кое демонстрантите му го ...
  сите 66 | | | веќе видена