Албанци

  во

  Косовскиот премиер Рамуш Харадинај, претседателот на државата Хашим Тачи и претседателот на Собранието Кадри Весели синоќа го поздравија изгласувањето во ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Косовскиот премиер Рамуш Харадинај, претседателот на државата Хашим Тачи и претседателот на Собранието Кадри Весели синоќа го поздравија изгласувањето во ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Го направивме невозможното докажувајќи дека чудата се можни. Во тешки околности го решивме најголемиот проблем од независноста, што Македонија упорно ја ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Го направивме невозможното, докажувајќи дека чудата се можни. Во тешки околности, го решивме најголемиот проблем од независноста, што Македонија упорно ја ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Го направивме невозможното докажувајќи дека чудата се можни. Во тешки околности го решивме најголемиот проблем од независноста, што Македонија упорно ја ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Го направивме невозможното, докажувајќи дека чудата се можни. Во тешки околности, го решивме најголемиот проблем од независноста, што Македонија упорно ја ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Го направивме невозможното, докажувајќи дека чудата се можни. Во тешки околности, го решивме најголемиот проблем од независноста, што Македонија упорно ја ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Го направивме невозможното докажувајќи дека чудата се можни. Во тешки околности го решивме најголемиот проблем од независноста, што Македонија упорно ја ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Го направивме невозможното, докажувајќи дека чудата се можни. Во тешки околности, го решивме најголемиот проблем од независноста, што Македонија упорно ја ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Со прегратки и честитки заврши седница та на Собранието на која со 81 глас за беа донесени уставните измени со кои Македонија станува Република Северна ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Со 81 глас „за“ вечерва беа изгласaни амандманите за промена на Уставот. Со тоа од македонска страна нема пречка за имплементација на Договорот од Преспа. Сега ...
  сите 64 | | | веќе видена

  Го направивме невозможното, докажувајќи дека чудата се можни. Во тешки околности, го решивме најголемиот проблем од независноста, што Македонија упорно ја ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Го направивме невозможното, докажувајќи дека чудата се можни. Во тешки околности, го решивме најголемиот проблем од независноста, што Македонија упорно ја ...
  сите 18 | | | веќе видена