Албанци

  во

  Во 2008 Ахмети и ДУИ биле против промена на името како услов за влез во НАТО – ова стои во второто продолжение на објавување на информации до кои дојде : ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Суд во грчкиот град Пиреја на припадниците на криминалната група, кои во април минатата година се обидоа да прошверцуваат 1,5 тони марихуана, им изрече вкупна ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Хелсиншкиот комитет за човекови права во Атина поднел тужба против грчкиот министер за одбрана, Панос Каменос. Во пријавата стои дека тој го прекшил ...
  сите 90 | | | веќе видена

  Договорот меѓу Македонија и Грција има исклучително значење за демократската стабилност во регионот и за нашата заедничка евроатлантска перспектива. Затоа ...
  сите 42 | | | веќе видена

  – Суд во грчкиот град Пиреја на припадниците на криминалната група, кои во април минатата година се обидоа да прошверцуваат 1,5 тони марихуана, им изрече ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Суд во грчкиот град Пиреја на припадниците на криминалната група, кои во април минатата година се обидоа да прошверцуваат 1,5 тони марихуана, им изрече вкупна ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Суд во грчкиот град Пиреја на припадниците на криминалната група, кои во април минатата година се обидоа да прошверцуваат 1,5 тони марихуана, им изрече вкупна ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Суд во грчкиот град Пиреја на припадниците на криминалната група, кои во април минатата година се обидоа да прошверцуваат 1,5 тони марихуана, им изрече вкупна ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Мора да се дружиме било да се Македонци или Албанци, да имаме соживот, бидејќи ниту тој од Албанија прашува за мене, ниту тој од Бугарија прашува за тебе. Јас ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Хелсиншкиот комитет за заштита на човековите права на Грција и невладината организација за набљудување на расистичките злосторства, во полицијата во Атина ...
  сите 102 | | | веќе видена

  Поранешниот претседател на СФРЈ, Јосип Броз Тито ретко го посетувал Косово, а видеото кое го обезбеди Блиц во соработка со Филмски новости ја доволува ...
  сите 5 | | | веќе видена