Албанци

  во

  Овие бројки се доволни за да се разбере кому му служи овој човек и за каква агенда е посветен. Ние, како политичка партија, го познаваме многу добро ...
  сите 10 | | | веќе видена

  НАЈЧИТАНО ВО 2020… Издвојувајќи ги најчитаните текстови на ЕКИПА за изминатава 2020 година уште едно потсетување за најзначајните настани, моменти, информации ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Ние мора да го напуштиме концептот една Влада неколку премиери, еден за Македонците, еден за Албанците, еден за Турците и така натаму. Ние треба да имаме Влада ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Христијан Мицкоски, лидер на ВМРО-ДПМНЕ истакна дека додека се расправаме кој колку проценти е од населението пола Македонија ни се исели, тука спаѓаат и ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Денеска на ТВ Клан во интервју Христијан Мицкоски, лидер на ВМРО-ДПМНЕ истакна дека додека се расправаме кој колку проценти е од населението пола Македонија ни ...
  сите 125 | | | веќе видена

  Денеска на ТВ Клан во интервју Христијан Мицкоски, лидер на ВМРО-ДПМНЕ истакна дека додека се расправаме кој колку проценти е од населението пола Македонија ни ...
  сите 126 | | | веќе видена

  Денеска на ТВ Клан во интервју Христијан Мицкоски, лидер на ВМРО-ДПМНЕ истакна дека додека се расправаме кој колку проценти е од населението пола Македонија ни ...
  сите 138 | | | веќе видена

  Подготвил: Зоран Ѓоршоски Годината 2020 ни донесе многу радост на фудбалски репрезентативен план. Нашата најдобра репрезентација направи фантастичен успех, се ...
  сите 74 | | | веќе видена

  Многу надежи за подобра година, многу посакувања, како никогаш досега очекувања да е подобра од претходната. Во 2021 година влегуваме сите со заедничка желба - ...
  сите 60 | | | веќе видена

  Во заедничкиот европски дом не можат младите луѓе во Северна Македонија да учат лаги и да го мразат соседот, вели европратеникот Андреј Ковачев во интервју за ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Во заедничкиот европски дом не можат младите луѓе во Северна Македонија да учат лаги и да го мразат соседот, вели европратеникот Андреј Ковачев во интервју за ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Граѓаните по првите 100 дена работа на Владата ѝ дадоа оценка 2,46 од 5, рејтингот на владејачката СДСМ е речиси изедначен со оној на опозициската ВМРО-ДПМНЕ и ...
  сите 22 | | | веќе видена

  С Колку се чуваат корупциски или било какви предмети во фиоки во Јавното обвинителство и правосудството ќе видиме сега со прочистувањето. Судскиот совет и ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Колку се чуваат корупциски или било какви предмети во фиоки во Јавното обвинителство и правосудството ќе видиме сега со прочистувањето. Судскиот совет и ...
  сите 64 | | | веќе видена

  Колку се чуваат корупциски или било какви предмети во фиоки во Јавното обвинителство и правосудството ќе видиме сега со прочистувањето. Судскиот совет и ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Колку се чуваат корупциски или било какви предмети во фиоки во Јавното обвинителство и правосудството ќе видиме сега со прочистувањето. Судскиот совет и ...
  сите 66 | | | веќе видена

  – Вакцините против Корона се од крв на абортирани бебиња! Вака на својот фб профил со видео Миленко ги лаже своите над 60 иљади фанови. Интересно е што оваа ...
  | | веќе видена | слични