Албанци

  во

  Северна Македонија стана полноправна членка на НАТО на 27 март, со што завршија нејзините речиси тридецениски напори за зачленување во Алијансата што започнаа ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Северна Македонија стана полноправна членка на НАТО на 27 март, со што завршија нејзините речиси тридецениски напори за зачленување во Алијанстата, кои ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Северна Македонија стана полноправна членка на НАТО на 27 март, со што завршија нејзините речиси тридецениски напори за зачленување во Алијанстата, кои ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Преговарачот во речиси тридеценискиот спор за името меѓу Македонија и Грција, кој конечно беше надминат со Преспанскиот договор, Метју Нимиц во еден момент на ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Преговарачот во речиси тридеценискиот спор за името меѓу Македонија и Грција, кој конечно беше надминат со Преспанскиот договор, Метју Нимиц во еден момент на ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Преговарачот во речиси тридеценискиот спор за името меѓу Македонија и Грција, кој конечно беше надминат со Преспанскиот договор, Метју Нимиц во еден момент на ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Преговарачот во, речиси, тридеценискиот спор за името меѓу Северна Македонија и Грција што, конечно, беше надминат со Преспанскиот договор, Метју Нимиц во еден ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Првиот Албанец претседател на Собранието, Талат Џафери, според многумина еден од најдобрите спикери, објаснува зошто не го свикал законодавниот дом откако се ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Преговарачот во речиси тридеценискиот спор за името меѓу Северна Македонија и Грција, кој конечно беше надминат со Преспанскиот договор, Метју Нимиц во еден ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Оливер Спасовски, заменичката на претседателот на Владата и министерка за одбрана Радмила Шекеринска и ...
  сите 88 | | | веќе видена

  Премиерот Оливер Спасовски, вицепремиерката и министерка за одбрана Радмила Шекеринска и министерот за надворешни работи Никола Димитров упатија честитки по ...
  сите 88 | | | веќе видена

  Премиерот Оливер Спасовски, вицепремиерката и министерка за одбрана Радмила Шекеринска и министерот за надворешни работи Никола Димитров упатија честитки по ...
  сите 88 | | | веќе видена

  Премиерот Спасовски во својата порака истакна дека по децении сонување дојде денот кој и ние ќе го одбележиме како полноправна членка на НАТО. „Денес, може да ...
  сите 88 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Македонија Оливер Спасовски, заменичката на претседателот на Владата и министерка за одбрана Радмила Шекеринска и ...
  сите 88 | | | веќе видена

  Владата на Северна Македонија попладнево воведе полициски час во Општина Куманово – целосна забрана за движење преку викенд, со почеток од 21:00 часот во петок ...
  сите 271 | | | веќе видена

  Лидерот на најголемата албанска опозициска сила, Демократската партија, Љуљзим Баша побара превземање итни мерки за масовно тестирање на населението „како ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Во актуелната состојба во Албанија и низ целиот свет поради пандемијата со Ковид19, довербата во Бога е најсилниот столб на кој може да се потпре човекот. Ова ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Во актуелната состојба во Албанија и низ целиот свет поради пандемијата со Ковид19, довербата во Бога е најсилниот столб на кој може да се потпре човекот. Ова ...
  сите 13 | | | веќе видена