Албанци

  во

  Уставните измени што треба да се случат за премиерот Зоран Заев се многу логични и ќе бидат објавени од страна на собраниските комисии што ќе работат на нив по ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Градоначалникот на Демир Хисар е под истрага, сакам да им порачам на граѓаните - никогаш повеќе нема да има нелегално прислушување во Македонија, порача ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Италијанската полиција на крајбрежјето кај Виесте заплени моторен чамец натоварен со два тона марихуана. Во акцијата се уапсени двајца Албанци. По добиените ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Пораката на претседателот на ДУИ,  Али Ахмети до граѓаните на Битола е зачленувајќи се во Северно- Атланската Алијанса, Македонија станува поцврста и по ...
  сите 169 | | | веќе видена

  Уставните измени што треба да се случат за премиерот Зоран Заев се многу логични и ќе бидат објавени од страна на собраниските комисии што ќе работат на нив по ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Демократската Унија за Интеграција активноста на вчерашниот ден во рамките на кампањата за референдумот ја заокружи во Битола. Пораката на претседателот на ...
  сите 169 | | | веќе видена

  Уставните измени што треба да се случат за премиерот Зоран Заев се многу логични и ќе бидат објавени од страна на собраниските комисии што ќе работат на нив по ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Уставните измени што треба да се случат за премиерот Зоран Заев се многу логични и ќе бидат објавени од страна на собраниските комисии што ќе работат на нив по ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Уставните измени што треба да се случат се многу логични и ќе бидат објавени од собраниските комисии што ќе работат на нив по завршување на референдумот и ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Уставните измени што треба да се случат за премиерот Зоран Заев се многу логични и ќе бидат објавени од страна на собраниските комисии што ќе работат на нив по ...
  сите 42 | | | веќе видена