Управниот

  во

  Владеење на правото и борба против корупцијата, зајакнување на економската дипломатија, демонстрирање проактивно лидерство, како и минимизирање на ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Владеење на правото и борба против корупцијата, зајакнување на економската дипломатија, демонстрирање проактивно лидерство, како и минимизирање на ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Владеење на правото, борба против корупцијата, борба за елиминација на сивата економија и зајакнување на економската дипломатија се трите клучни приоритети на ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Владеење на правото, борба против корупцијата, борба за елиминација на сивата економија и зајакнување на економската дипломатија се трите клучни приоритети на ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Владеење на правото, борба против корупцијата, борба за елиминација на сивата економија и зајакнување на економската дипломатија се трите клучни приоритети на ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Владеење на правото, борба против корупцијата, борба за елиминација на сивата економија и зајакнување на економската дипломатија се трите клучни приоритети на ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Владеење на правото, борба против корупцијата, борба за елиминација на сивата економија и зајакнување на економската дипломатија се трите клучни приоритети на ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Владеење на правото, борба против корупцијата, борба за елиминација на сивата економија и зајакнување на економската дипломатија се трите клучни приоритети на ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Никогаш никој системски не се нафатил да го реши проблемот со бездомните кучиња следејќи ги нашите препораки и совети, вели за Стандард Радмила Пешева од ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Случајот „Рекет“ го отвори криминалниот октопод на СДСМ, во кој покрај Кики и Фрики, вмешани се и други функционери на партијата на власт, пишува Вечер . Па ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Случајот Рекет го отвори криминалниот октопод на СДСМ, во кој покрај Кики и Фрики, вмешани се и други функционери на партијата на власт.Па така, ако се тргне ...
  сите 21 | | | веќе видена

  „Бело-сината“ седумка останува сопственост на Александар Костоски, информираа утрово од гостиварскиот кошаркарски клуб, кои неуморно работат на креирање на ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Опозициското здружение „Еден од пет милиони“ соопшти денеска дека продолжувањето на договорите на генералните директори на Радио-телевизија Србија (РТС) и ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Опозициското здружение „Еден од пет милиони“ соопшти денеска дека продолжувањето на договорите на генералните директори на Радио-телевизија Србија (РТС) и ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Опозициското здружение „Еден од пет милиони“ соопшти денеска дека продолжувањето на договорите на генералните директори на Радио-телевизија Србија (РТС) и ...
  сите 12 | | | веќе видена