Управниот

  во

  Бизнисмените и министерот за финансии Драган Тевдовски на денешната вонредна седница на Управниот одбор на Стопанската комора дебатираат за усогласување на ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Околу 35 отсто повисоки трошоци за плати и 50 проценти повеќе за другите давачки ќе предизвика прогресивното оданочување што го најави Владата, покажале ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Бизнисмените се незадоволни што Mинистерството за финансии без да им остави простор за отворена дискусија се обиде да го протне прогресивното оданочување. Тие ...
  сите 85 | | | веќе видена

  Охрид, 6. ноември 2018 (ИНПРЕС) – Делбениот биланс на МЈП „Проаква“ денес се презентира во Владата на Република Македонија. Директорот на охридски „Водовод“ ќе ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Управниот одбор на Стопанската комора на Македонија денеска ќе одржи вонредна седница за најавеното прогресивно оданочување и ефектот од оваа мерка врз ...
  сите 153 | | | веќе видена

  Управниот одбор на Стопанската комора на Македонија денеска ќе одржи вонредна седница за најавеното прогресивно оданочување и ефектот од оваа мерка врз ...
  сите 110 | | | веќе видена

  Управниот одбор на Стопанската комора на Македонија денеска ќе одржи вонредна седница за најавеното прогресивно оданочување и ефектот од оваа мерка врз ...
  сите 116 | | | веќе видена

  Управниот одбор на Стопанската комора на Македонија денеска ќе одржи вонредна седница за најавеното прогресивно оданочување и ефектот од оваа мерка врз ...
  сите 119 | | | веќе видена

  Вонредна седница на Стопанската комора за прогресивното оданочување, ќе присуствува и Тевдовски Управниот одбор на Стопанската комора на Македонија денеска ќе ...
  сите 119 | | | веќе видена

  Управниот одбор на Стопанската комора на Македонија денеска ќе одржи вонредна седница за најавеното прогресивно оданочување и ефектот од оваа мерка врз ...
  сите 119 | | | веќе видена

  Трст е град кој стои запечатен како значаен во колективната меморија на многумина – освен слободната зона на Трст цели седум години, сѐ до 1954 година, за ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Околу 35 отсто повисоки трошоци за плати и 50 проценти повеќе за другите давачки ќе предизвика прогресивното оданочување што го најави Владата, покажале ...
  сите 120 | | | веќе видена

  Управниот одбор на Стопанската комора утре на вонредна седница ќе ја разгледа даночната реформа што ја најави Владата, но и ќе оцени какви ефекти таа ќе има ...
  сите 120 | | | веќе видена

  Старата дотраена кујна на болницата во Велес, што трета година не функционира, ќе се продава на јавна аукција преку електронскиот систем на Министерството за ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Во велешката болница 40 години старата нефункционална кујна ќе се продава на јавна аукција електронски Старата дотраена кујна на болницата во Велес, што трета ...
  сите 20 | | | веќе видена