Управниот

  во

  Лозарите бараат Фонд за исплата на грозје, за винариите да не ги манипулираат како во минатото, бидејќи некои од нив сеуште немаат земено пари за родот од пред ...
  сите 59 | | | веќе видена

  Лозарите бараат Фонд за исплата на грозје, за винариите да не ги манипулираат како во минатото, бидејќи некои од нив се уште немаат земено пари за родот од ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Со цел придонес кон намалување на загадувањето во Скопје и подигнување на свесноста за заштита на животната средина во која живееме, ПроКредит Банка организира ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Лозарите бараат Фонд за исплата на грозје, за винариите да не ги манипулираат како во минатото, бидејќи некои од нив сеуште немаат земено пари за родот од пред ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Делегација на општина Охрид, беше дел од работниот состанок на управниот одбор на Светската унија на општини, во Истанбул. На состанокот, претседателот на ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Управното судство во Македонија има традиција од речиси 70 години. Во 1952 е донесен првиот закон за управни спорови. Од 2006, кога беше формиран Управниот суд ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Делегација на општина Охрид, беше дел од работниот состанок на управниот одбор на Светската унија на општини, во Истанбул. На состанокот, претседателот на ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Основачот на Алибаба Џек Ма го отворил панелот во Давос одговарајќи на прашањето во својот стил. Зборувал за тоа како се соочил со страв, но и како го изградил ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Истанбул, 23. јануари 2019 (ИНПРЕС) – Делегација на општина Охрид, беше дел од работниот состанок на управниот одбор на Светската унија на турските општини, во ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Трансродовото лице Икс родено во Македонија во 1987, кое на 17 јануари го доби првиот спор против Република Македонија во Европскиот суд за човекови права во ...
  сите 3 | | | веќе видена

  По повеќе од десет години М-НАВ ќе школува нова класа контролори на летање. Македонската навигација потпиша договор со Глобал АТС Данска, компанија што ќе ги ...
  сите 4 | | | веќе видена

  По повеќе од десет години М-НАВ ќе школува нова класа контролори на летање. Македонската навигација потпиша договор со Глобал АТС Данска, компанија што ќе ги ...
  сите 5 | | | веќе видена

  По повеќе од десет години М-НАВ ќе школува нова класа контролори на летање. Македонската навигација потпиша договор со Глобал АТС Данска, компанија што ќе ги ...
  сите 6 | | | веќе видена

  По повеќе од десет години М-НАВ ќе школува нова класа контролори на летање. Македонската навигација потпиша договор со Глобал АТС Данска, компанија што ќе ги ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Претседателот на Управниот одбор на Pegasystems Алан Трефлер, технолошка компанија за дигитално процесирање, во текст за веб страната на World Economic Forum ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Советот на општина Гостивар на 24 јануари (четврток) ќе ја одржи 11-тата седница. Дневниот ред има дваесетина точки кои главно се однесуваат на работата на ...
  сите 28 | | | веќе видена