Управниот

  во

  Министерството за култура денеска потпиша договор за продолжување на полноправното членство на Република Македонија во Европската мрежа за литература и книги ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Четириесет нови стипендии традиционално и годинава доделува Фондацијата „Трајче Мукаетов“ од кои 12 за студенти на Фармацевтскиот факултет и 28 на студенти на ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Четириесет стипендии на студенти од Медицинскиот и од Фармацевтскиот факултет при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ додели годинава Фондацијата „Трајче ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Денес, 30- ти октомври во НЛБ Банка свечено беше отворена изложбата на детски цртежи на тема штедење и безбедност во сообраќајот. Изложбата ја отворија Антонио ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Во НЛБ Банка на 30- ти октомври свечено беше отворена изложбата на детски цртежи на тема штедење и безбедност во сообраќајот. Изложбата ја отворија Антонио ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Четириесет нови стипендии традиционално и годинава доделува Фондацијата „Трајче Мукаетов“ од кои 12 за студенти на Фармацевтскиот факултет и 28 на студенти на ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Во првите девет месеци од 2018 година, Атлантик Група оствари вкупен приход од 518 милиони евра, органски раст на продажбата од 3,7 проценти во споредба на ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Во првите девет месеци од 2018 година, Атлантик Група оствари вкупен приход од 518 милиони евра, органски раст на продажбата од 3,7 проценти во споредба на ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Специјалното обвинителство ја истражува бугарската Државна агенција за Бугарите во странство поради сомнеж за корупција. Истражителите од утринава испитуваат ...
  сите 76 | | | веќе видена

  Специјалното обвинителство ја истражува бугарската Државна агенција за Бугарите во странство поради сомнеж за корупција. Истражителите од утринава испитуваат ...
  сите 77 | | | веќе видена

  По три последователни одложувања денеска и форамлано започна главната расправа на судскиот процес кој се однесува на несовесно постапување во лекувањето на ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Под покровителство на Комерцијална банка АД Скопје, НУ Национална галерија на Македонија ја прикажа пред публиката ретроспективно-монографската изложба на ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Специјалното обвинителство ја истражува бугарската Државна агенција за Бугарите во странство поради сомнеж за корупција. Истражителите од утринава испитуваат ...
  сите 85 | | | веќе видена

  Специјалното обвинителство ја истражува бугарската Државна агенција за Бугарите во странство поради сомнеж за корупција. Истражителите од утринава испитуваат ...
  сите 86 | | | веќе видена

  Специјалното обвинителство ја истражува бугарската Државна агенција за Бугарите во странство поради сомнеж за корупција. Истрагата сѐ уште не е завршена и сѐ ...
  сите 87 | | | веќе видена