Управниот

  во

  Претседателот на Владата Зоран Заев денеска се сретна со делегацијата предводена од Уидад Бушамауи, добитничката на Нобеловата награда за мир за 2015 година, ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата Зоран Заев денеска се сретна со делегацијата предводена од Уидад Бушамауи, добитничката на Нобеловата награда за мир за 2015 година, ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Бушамауи потоа го информираше премиерот Заев за постапката за номинацијата и изрази уверување дека оваа иницијатива ќе биде поддржана од лидерите на ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Македонија Зоран Заев прими во посета делегација предводена од Уидад Бушамауи, добитничката на Нобеловата награда за мир ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Очекувавме квотите да ни се зголемат, но нѐ облеа „студен туш“ кога ја видовме предлог-одлуката (во нацрт верзија) со која квотите со лекови од позитивната ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата Зоран Заев денеска се сретна со делегацијата предводена од Уидад Бушамауи, добитничката на Нобеловата награда за мир за 2015 година, ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Македонија Зоран Заев прими во посета делегација предводена од Уидад Бушамауи, добитничката на Нобеловата награда за мир ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата Зоран Заев денеска се сретна со делегацијата предводена од Уидад Бушамауи, добитничката на Нобеловата награда за мир за 2015 година, ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Македонија Зоран Заев прими во посета делегација предводена од Уидад Бушамауи, добитничката на Нобеловата награда за мир ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, прими во посета делегација предводена од Уидад Бушамауи, добитничката на Нобеловата награда за ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата Зоран Заев денеска се сретна со делегацијата предводена од Уидад Бушамауи, добитничката на Нобеловата награда за мир за 2015 година, ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Канал 5 Телевизија испрати писмо во кое хронолошки се објаснети сите настани пред и на самото изборно Собрание, кои упатуваат на тоа дека Чадиковски е ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Граѓаните секој месец очекуваат да се зголемат квотите со лекови во аптеките, па и по 15 во месецот да има лекови на рецепт, но Фондот за здравствено ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Граѓаните секој месец очекуваат да се зголемат квотите со лекови во аптеките, па и по 15. во месецот да има лекови на рецепт, но Фондот за здравствено ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Управниот одбор на конститутивната седница одржана на 17 декември 2018 година едногласно донесе автентично толкување на одредбите од Статутот на ЗНМ кои се ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Една од најголемите организации за заштита на човекови права во Јужна Кореја соопшти дека ќе и ја одземе наградата на лидерката на Мјанмар, Аунг Сан Су Чи ...
  сите 9 | | | веќе видена