Управниот

  во

  Специјалното обвинителство ја истражува бугарската Државна агенција за Бугарите во странство поради сомнеж за корупција. Истражителите од утринава испитуваат ...
  сите 76 | | | веќе видена

  Специјалното обвинителство ја истражува бугарската Државна агенција за Бугарите во странство поради сомнеж за корупција. Истражителите од утринава испитуваат ...
  сите 77 | | | веќе видена

  По три последователни одложувања денеска и форамлано започна главната расправа на судскиот процес кој се однесува на несовесно постапување во лекувањето на ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Под покровителство на Комерцијална банка АД Скопје, НУ Национална галерија на Македонија ја прикажа пред публиката ретроспективно-монографската изложба на ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Специјалното обвинителство ја истражува бугарската Државна агенција за Бугарите во странство поради сомнеж за корупција. Истражителите од утринава испитуваат ...
  сите 85 | | | веќе видена

  Специјалното обвинителство ја истражува бугарската Државна агенција за Бугарите во странство поради сомнеж за корупција. Истражителите од утринава испитуваат ...
  сите 86 | | | веќе видена

  Специјалното обвинителство ја истражува бугарската Државна агенција за Бугарите во странство поради сомнеж за корупција. Истрагата сѐ уште не е завршена и сѐ ...
  сите 87 | | | веќе видена

  Управниот одбор на Академијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев“ на денешната седница донесе одлука со која за вршител на должност директор на ...
  сите 7 | | | веќе видена

  По главниот дел од туристичката сезона ровињската Adris Group по преземањето на ХУП Загреб меѓу најголемите хотели во Хрватска, има дури 752 милиони куни нето ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Елмази е избрана од редот на членовите на Управниот одбор на Академијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев", до именувањето на нов директор
  сите 8 | | | веќе видена

  Управниот одбор на Академијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев“ на денешната седница донесе одлука со која за вршител на должност директор на ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Просторот позади Македонска филхармонија партерно ќе се уреди и озелени за што советниците на општина Центар ја усвоија одлуката за воспоставување на ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Судскиот совет е нем за обвинувањата дека не презел никакви дејствија за утврдување неправилности, иако уште кон крајот на 2017-та година независна работна ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Управниот одбор на Академијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев“ на денешната седница донесе одлука со која за вршител на должност директор на ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Претседателот на Советот на јавни обвинители Коле Штериев вели дека како член по функција на Управниот одбор на Академијата за судии и јавни обвинители му ...
  сите 11 | | | веќе видена