Управниот

  во

  Во рамки на работната посета на Словенија директорката на „Охридско Лето“, Наташа Поповиќ и претседателката на Управниот Одбор на фестивалот, Нина Момироска, ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Во рамки на работната посета на Словенија, директорката на „Охридско лето“ Наташа Поповиќ и претседателката на Управниот одбор на фестивалот, Нина Момироска, ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Во рамки на работната посета на Словенија, директорката на „Охридско лето“ Наташа Поповиќ и претседателката на Управниот одбор на фестивалот, Нина Момироска, ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Во рамки на работната посета на Словенија, директорката на „Охридско лето“ Наташа Поповиќ и претседателката на Управниот одбор на фестивалот, Нина Момироска, ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Во рамки на работната посета на Словенија, директорката на „Охридско лето“ Наташа Поповиќ и претседателката на Управниот одбор на фестивалот, Нина Момироска, ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Градоначалникот на Општина Велес Аце на денешната прес-конференција изрази револт кон Советот на Општината, па и кон некои советници од неговата коалиција кои ...
  сите 9 | | | веќе видена

  По неколкуте скандали и хакирања во кои беше вмешана компанијата Facebook на чело со Марк Закерберг, неколку јавни фондови кои поседуваат акции предложија Марк ...
  сите 24 | | | веќе видена