Управниот

  во

  Елмази е избрана од редот на членовите на Управниот одбор на Академијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев", до именувањето на нов директор
  сите 8 | | | веќе видена

  Управниот одбор на Академијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев“ на денешната седница донесе одлука со која за вршител на должност директор на ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Просторот позади Македонска филхармонија партерно ќе се уреди и озелени за што советниците на општина Центар ја усвоија одлуката за воспоставување на ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Судскиот совет е нем за обвинувањата дека не презел никакви дејствија за утврдување неправилности, иако уште кон крајот на 2017-та година независна работна ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Управниот одбор на Академијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев“ на денешната седница донесе одлука со која за вршител на должност директор на ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Претседателот на Советот на јавни обвинители Коле Штериев вели дека како член по функција на Управниот одбор на Академијата за судии и јавни обвинители му ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Она што се најавуваше денес доби и официјална потврда. Од денес Бепе Марота и официјално повеќе не е член на Јувентус. Искусниот Марота ја извршуваше ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Екс градоначалникот на Општина Гази Баба, Тони Трајковски, во изјава за медиумите по рочиштето рече дека документот од Архитектонскиот факултет од професорот ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Сите забелешки од инспекцискиот наод во врска со височинските коти во Записникот за констатација за уривање на објектот „Космос“ се погрешни, произволни и ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Сите забелешки од инспекцискиот наод во врска со височинските коти во Записникот за констатација за уривање на објектот „Космос“ се погрешни, произволни и ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Реформите на јавната администрација продолжуваат со спроведување на хоризонтална функционална анализа. Тоа значи дека конечно во Македонија ќе воведеме ред во ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Претседателот на Советот на јавни обвинители Коле Штериев вели дека како член по функција на Управниот одбор на Академијата за судии и јавни обвинители му ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Реформите на јавната администрација продолжуваат со спроведување на хоризонтална функционална анализа. Тоа значи дека конечно во Македонија ќе воведеме ред во ...
  сите 25 | | | веќе видена

  На состанокот на управниот одбор на Унијата на општини, што вчера се одржа во градот Гебзе, во Турција, беа разгледувани можностите за соработка помеѓу ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Сите забелешки од инспекцискиот наод во врска со височинските коти во Записникот за констатација за уривање на објектот „Космос“ се погрешни, произволни и ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Сите забелешки од инспекцискиот наод во врска со височинските коти во Записникот за констатација за уривање на објектот „Космос“ се погрешни, произволни и ...
  сите 34 | | | веќе видена