Управниот

  во

  Раководството на СПМ е изненадено од одржаната пресконференција на пратеничката Владанка Авировиќ за дадената изјава дека е претставник на СПМ во издвоената ...
  | | веќе видена

  Младите сѐ почесто преку интернет си испраќаат фотографии на кои се сликани голи – трендот кој беше актуелен во Америка, дојде и кај нас. – Во Македонија тоа ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Бизнисмените и министерот за финансии Драган Тевдовски на денешната вонредна седница на Управниот одбор на Стопанската комора дебатираат за усогласување на ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Смета дека на таа реформа треба да и претходат широки консултации, а во државниот буџет да се обезбедат дополнителни средства првенствено со рационализација на ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Стопанската комора на Македонија останува на ставот дека треба да се одложи воведувањето на прогресивното оданочување. Смета дека на таа реформа треба да и ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Стопанската комора на Македонија останува на ставот дека треба да се одложи воведувањето на прогресивното оданочување. Смета дека на таа реформа треба да и ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Раководството на СПМ е изненадено од одржаната пресконференција на пратеничката Владанка Авировиќ за дадената изјава дека е претставник на СПМ во издвоената ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Стопанската комора на Македонија останува на ставот дека треба да се одложи воведувањето на прогресивното оданочување.Смета дека на таа реформа треба да и ...
  сите 60 | | | веќе видена

  Управниот одбор на Стопанската комора на Македонија, во проширен состав, со потпретседателите на Стопанската комора на Македонија, на седницата одржана на ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Стопанската комора на Македонија останува на ставот дека треба да се одложи воведувањето на прогресивното оданочување. Смета дека на таа реформа треба да и ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Стопанската комора на Македонија останува на ставот дека треба да се одложи воведувањето на прогресивното оданочување. Смета дека на таа реформа треба да и ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Премиерот Заев е категоричен - Владата нема да отстапи од прогресивниот данок. По првичните бурни реакции, бизнисот пак сега полуомекнат. Сојузот на Стопански ...
  сите 64 | | | веќе видена

  Бизнисмените и министерот за финансии Драган Тевдовски на денешната вонредна седница на Управниот одбор на Стопанската комора дебатираат за усогласување на ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Околу 35 отсто повисоки трошоци за плати и 50 проценти повеќе за другите давачки ќе предизвика прогресивното оданочување што го најави Владата, покажале ...
  сите 78 | | | веќе видена