Управниот

  во

  Во втората половина на октомври, Скопје ќе биде домаќин на Вториот светски конгрес на претприемачи. За таа цел денеска се одржа средба на премиерот Зоран Заев ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев, и министерката без ресор задолжена за странски инвестиции, Зорица Апостолска, се сретнаа ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев, и министерката без ресор задолжена за странски инвестиции, Зорица Апостолска, се сретнаа ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Бранителот Димитар Дангов на обвинетиот Сашо Срцев во завршен збор на судењето за изборни нерегуларности на локалните избори во 2013 година „Титаник 2″, побара ...
  сите 102 | | | веќе видена

  Бранителот Димитар Дангов на обвинетиот Сашо Срцев во завршен збор на судењето за изборни нерегуларности на локалните избори во 2013 година „Титаник 2″, побара ...
  сите 102 | | | веќе видена

  Бранителот Димитар Дангов на обвинетиот Сашо Срцев во завршен збор на судењето за изборни нерегуларности на локалните избори во 2013 година „Титаник 2″, побара ...
  сите 102 | | | веќе видена

  Најмоќниот човек во судството е и еден од најбогатите луѓе во судството. Јово Вангеловски има 4 стана во Скопје, деловен простор, гаражи, земјоделско земјиште ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Спортските клубови во Тетово немаат соодветна инфраструктура, иако неодамна градот доби неколку сали и едно игралиште, алармираат спортските работници. Според ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Наша заедничка цел како мала земја е да постигнеме повисоки стапки на раст од просекот на регионот, да ги стимулираме оние што создаваат нова вредност, а тоа ...
  сите 66 | | | веќе видена

  Стопанската комора на Македонија денеска го прослави 97 години од основањето и по тој повод беа доделени повеќе награди на најуспешните компании и бизнисмени ...
  сите 66 | | | веќе видена

  Јовановиќ, кој е еден од најбогатите бизнисмени во Србија и регионот, очигледно знае како успешно и скапо да ги продава бизисите кои ги управува на големи ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Адвокатот и советникот на премиерот Миле Зечевиќ е предложен за независен член на Надзорниот одбор на Стопанска банка Битола на наредното Собрание на акционери ...
  сите 7 | | | веќе видена