Управниот

  во

  Туристичките агенции кои продаваат авионски билети веќе предупредуваат дека македонски патници почнаа да купуваат билети за летови од Приштина, Ниш, Белград... ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Генералниот секретар на Владата Драги Рашковски се јави со реакција по втората аудио бомба која вчера ја објави „Економски Лидер“.Рашковски не одговара, зошто ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Многу е едноставен одговорот на сите обвинувања. Јавете се во компанијата Леонардо и прашајте: Дали генералниот секретар ви побарал материјална или друг вид на ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Објавена нова аудио снимка од состанокот меѓу владиниот генералниот секретар, Драги Рашковски, директори од МНАВ и претставници на италијанската компанија ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Објавена нова аудио снимка од состанокот меѓу владиниот генералниот секретар, Драги Рашковски, директори од МНАВ и претставници на италијанската компанија ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Безбедноста на воздушната пловидба во однос на активностите кои М-НАВ ги врши е на највисоко ниво. М-НАВ АД Скопје ги следи пропишаните процедури во врска со ...
  сите 47 | | | веќе видена

  М-НАВ се закани со тужби и барање на надомест на штета, ако им биде причинета по синоќешното објавување на втората, таканаречена бомба, со генералниот секретар ...
  сите 70 | | | веќе видена

  Федералната унија на европските националности (ФУЕН) на својата веб страница денеска ја објави Резолуцијата со која се бара културна и образовна автономија за ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Ќе ги употребиме сите законски средства и ќе преземе соодветни мерки против сите лица кои го нарушиле или ќе го нарушат угледот и реномето на компанијата во ...
  сите 38 | | | веќе видена