Управниот

  во

  Синдикатот за администрација и државна управа на Македонија (САДУ) денеска обвини дека се вршеле неправилности при оценување на вработените во Агенцијата за ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Пишува Тодор ПЕТРОВ Да почекаме и да видиме неделава, дали Талат Џафери ќе потпише “Решение за распишување избор за претседател на Република Македонија“ или ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Тврдењето на групата научници од една биотехнолошка компанија во Израел дека ќе имаат лек за сите видови на карцином во рок од една година, го побиле другите ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Како и минатата година, така и во оваа, Пливачката федерација на Македонија никако да ги реши проблемите околу легитимноста, овој пат проблеми имаше на ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Со цел подигнување на свесноста за заштита на животната средина во која живееме и придонес кон намалувањето на загадувањето во Скопје, ПроКредит Банка ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Со цел подигнување на свесноста за заштита на животната средина во која живееме и придонес кон намалувањето на загадувањето во Скопје, ПроКредит Банка ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Со цел подигнување на свесноста за заштита на животната средина во која живееме и придонес кон намалувањето на загадувањето во Скопје, ПроКредит Банка ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Со цел подигнување на свесноста за заштита на животната средина во која живееме и придонес кон намалувањето на загадувањето во Скопје, ПроКредит Банка ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Со цел подигнување на свесноста за заштита на животната средина во која живееме и придонес кон намалувањето на загадувањето во Скопје, ПроКредит Банка ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Европската централна банка треба да има поголема улога во начинот на кој еврозоната се бори со финансиските балони, бидејќи инструментите кои се користат од ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Со цел подигнување на свесноста за заштита на животната средина во која живееме и придонес кон намалувањето на загадувањето во Скопје, иницираше настан за ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Нов апарат за рана дијагностика на оштетување на слухот кај новороденчиња доби денеска Oпштата болница во Куманово. Станува збор за донација на ЕВН Македонија ...
  сите 7 | | | веќе видена

  ЕВН донираше апарат за рана дијагностика на оштетувања на слухот кај новороденчињата во Општата болница Куманово. Годишно на одделот за акушерство и ...
  сите 9 | | | веќе видена