РМ

  во

  Голема работа и се случува на Македонија и се што правиме, правиме со голема трудољубивост, упорност и со љубов, истакна претседателот на Владата на РМ, Зоран ...
  сите 57 | | | веќе видена

  Голема работа и се случува на Македонија и се што правиме, правиме со голема трудољубивост, упорност и со љубов, истакна претседателот на Владата на РМ, ...
  сите 57 | | | веќе видена

  Светскиот македонски конгрес предводен од Тодор Петров ќе го бојкотира референдумот, а ќе води и кампања „Бојкотирам значи не гласам“. Петров вели дека ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Делегација од Светската организација на Ромите денеска е во посета на Македонија. Собранието на Република Македонија најавува средби на делегацијата со ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Уставниот суд во среда ќе ја разгледува одлуката за распишување референдум. Одлуката се најде на дневен ред откако пред повеќе од еден месец Левица поднесе ...
  сите 98 | | | веќе видена

  Уставниот суд во среда ќе го разгледа предлогот за оспорување на собраниската одлука за референдумот на 30 септември. Се работи за инцијатива која пред повеќе ...
  сите 98 | | | веќе видена

  По поднесената иницијатива на партијата Левица вокоја сметаат дека распишувањето на референдумот било спротивно на Уставот, в среда Уставниот суд ќе ја ...
  сите 98 | | | веќе видена

  Какво било ветување подарок или друга лична корист на гласач е кривично дело според кривичниот законик во Република Македонија и може да се казни со казна ...
  сите 242 | | | веќе видена

  Какво било ветување подарок или друга лична корист на гласач е кривично дело според кривичниот законик во Република Македонија и може да се казни со казна ...
  сите 242 | | | веќе видена