РМ

  во

  Министерот задолжен за комуникации, отчетност и транспарентност во Владата на Република Македонија Роберт Поповски, денеска оствари средба со претставникот на ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Владата на Република Македонија во предвидениот рок, во согласност со итните реформски приоритети од планот 3-6-9, ги донесе измените на Законот за аудио и ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Владата на Република Македонија во предвидениот рок, согласно итните реформски приоритети од Планот 3-6-9, ги донесе измените на Закон за аудио и аудиовизуелни ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Министерот задолжен за комуникации, отчетност и транспарентност во Владата на Република Македонија Роберт Поповски, денеска се сретна со претставникот на ОБСЕ ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Министерот задолжен за комуникации, отчетност и транспарентност во Владата на Република Македонија Роберт Поповски, денеска оствари средба со претставникот на ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Владата на Република Македонија во предвидениот рок, во согласност со итните реформски приоритети од планот 3-6-9, ги донесе измените на Законот за аудио и ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Министерот задолжен за комуникации, отчетност и транспарентност во Владата на Република Македонија Роберт Поповски, денеска оствари средба со претставникот на ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Министерот задолжен за комуникации, отчетност и транспарентност во Владата на Република Македонија Роберт Поповски, денеска оствари средба со претставникот на ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Стефан Чернетиќ, кој тврди дека е принц од Црна Гора, Македонија и Србија, се сретнал со премиерот на Република Македонија, Зоран Заев. Чернетиќ објави ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Охридските советници едногласни во прифаќањето на планот за поделба на МЈП Проаква. Нивната одлука следува по давањето согласност за поделба на меѓуопштинското ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Република Македонија останува стабилен стратешки партнер на САД и дека и натаму ќе се залага за безбедноста, слободата и демократскиот напредок на регионот и ...
  сите 271 | | | веќе видена

  Договорот од Преспа ќе обезбедат местото на земјата во НАТО и голем историски чекор Пречекан со највисоки државнички почести, Секретарот за одбрана на ...
  сите 271 | | | веќе видена

  „Почитувани граѓани, Следејќи ги дебатите, обраќањата и изјавите во медиумите на некои професори, политичари, аналитичари, стручњаци и други, не можев да се ...
  сите 64 | | | веќе видена

  Американскиот секретар за одбрана Џејмс Матис, пристигна во Владата на РМ, на средба со премиерот Зоран Заев и вицепремиерката и министер за одбрана Радмила ...
  сите 271 | | | веќе видена