РМ

  во

  Во изминатава година успеавме да ги обезбедиме нашите стратешки цели, да ја добиеме поканата за членство во НАТО, да ги завршиме пристапните разговори, да ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Секторот за внатрешни работи Скопје - Единица за недозволена трговија – Одделение за недозволена трговија со дрога, со кривична пријава до надлежното Основно ...
  сите 129 | | | веќе видена

  Во изминатава година успеавме да ги обезбедиме нашите стратешки цели, да ја добиеме поканата за членство во НАТО, да ги завршиме пристапните разговори, да ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Во изминатава година успеавме да ги обезбедиме нашите стратешки цели, да ја добиеме поканата за членство во НАТО, да ги завршиме пристапните разговори, да ...
  сите 68 | | | веќе видена

  L Во изминатава година успеавме да ги обезбедиме нашите стратешки цели, да ја добиеме поканата за членство во НАТО, да ги завршиме пристапните разговори, да ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Заменик претседателката на Владата и министерка за одбрана, Радмила Шекеринска на првиот ден од работната посета на САД се сретна со претставници на Пентагон, ...
  сите 69 | | | веќе видена

  По повод Европскиот ден на логопедијата 6 март, ЈЗУ Завод за рехабилитација на слух, говор и глас Битола и ЈЗУ Завод за рехабилитација на слух, говор и глас ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Владата на денешната седница донесе одлука да ги задолжи сите институции да извршат промена на јавните табли на своите влезови во однос на името на државата, ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Владата на денешната седница донесе одлука да ги задолжи сите институции да извршат промена на јавните табли на своите влезови во однос на името на државата, ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Владата на денешната седница донесе одлука да ги задолжи сите институции да извршат промена на јавните табли на своите влезови во однос на името на државата, ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Владата на денешната седница донесе одлука да ги задолжи сите институции да извршат промена на јавните табли на своите влезови во однос на името на државата, ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Отец Ивица на својот Фејсбук профил објави статус во врска со абортусот кој ви го пренесуваме во целост: ОД свесно УБИСТВО на држава и цел народ до убиство на ...
  сите 8 | | | веќе видена