РМ

  во

  На доделувањето на наградите ќе присуствуваат министерот за финансии Драган Тевдовски, гувернерот на Народната банка на РМ Анита Ангеловска-Бежоска и ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Здружението на директори на ученичките и студентските домови во Република Македонија бара зголемување на партиципацијата за ученик, односно студент, што ја ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Процесот во голема мера е и наука – емпирија и теорија, па затоа едностран приод во креација на реструктурирањето би бил повторно – утка. Сеопфатноста и ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Здружението на директори на ученичките и студентските домови во Република Македонија бара зголемување на партиципацијата за ученик, односно студент што ја ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Здружението на директори на ученичките и студентските домови во Република Македонија бара зголемување на партиципацијата за ученик, односно студент што ја ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Во Министерството за финансии денеска ќе бидат доделени наградите од Конкурсот за ученици од основното и средното образование по повод Светскиот ден на ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Во Министерството за финансии денеска ќе бидат доделени наградите од Конкурсот за ученици од основното и средното образование по повод Светскиот ден на ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Здружението на директори на ученичките и студентските домови во Република Македонија бара зголемување на партиципацијата за ученик, односно студент што ја ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Намалувањето на загадувањето на воздухот од в година ќе биде стратешки приоритет на Владата. „На седницата што се одржа вчера беше разгледан и усвоен предлог ...
  сите 231 | | | веќе видена

  МВР истражува дали полициски службеници му биле логистика на екс премиерот Груевски да излезе од Македонија. Ова го најави и владиниот портпарол Миле ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски денеска на средба со еврокомесарката за дигитална економија и општетсво Марија Габриел ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски денеска на средба со еврокомесарката за дигитална економија и општетсво Марија Габриел ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Здружението на Директори на ученичките и студентските домови во Република Македонија бара зголемување на партиципацијата за ученик/студент која ја добива од ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски денеска на средба со еврокомесарката за дигитална економија и општетсво Марија Габриел ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Здружението на директори на ученичките и студентските домови во Република Македонија бара зголемување на партиципацијата за ученик/студент која ја добива од ...
  сите 21 | | | веќе видена