РМ

  во

  Одделот за внатрешна контрола при МВР поведе постапка за дисциплинска одговорност на полицаец од полициската станица Центар, кој пред два месеца постапувал во ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Одделот за внатрешна контрола при МВР поведе постапка за дисциплинска одговорност на полицаец од полициската станица Центар, кој пред два месеца постапувал во ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Национална конференција за унапредување на механизмите за обезбедување пристап до правда Дводневна национална конференција на тема „Про боно правната помош и ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Одделот за внатрешна контрола при МВР поведе постапка за дисциплинска одговорност на полицаец од полициската станица Центар, кој пред два месеца постапувал во ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Одделот за внатрешна контрола при МВР поведе постапка за дисциплинска одговорност на полицаец од полициската станица Центар, кој пред два месеца постапувал во ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Дводневна национална конференција на тема „Про боно правната помош и алтернативните начини за решавање на спорови како средства за олеснување на пристапот до ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Министерството за труд и социјална политика соопшти дека согласно со Законот за празниците на РМ, 22 ноември 2018 година (четврток) – Денот на албанската ...
  сите 76 | | | веќе видена

  Еве, да ви објаснам попластично оти нашата Република не може да пркне ради корумпираното и неспособно СУДСТВО… Во македонската судска пракса постојат две ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Поранешниот директор на центарот за комуникации на СДСМ, Ивор Мицковски на својот профил на „Фејсбук“ го коментираше потегот на Заев да не се појави на ручекот ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Поранешниот директор на центарот за комуникации на СДСМ, Ивор Мицковски на својот профил на „Фејсбук“ го коментираше потегот на Заев да не се појави на ручекот ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Добивање поголеми информации преку медиумите, запознавање на јавноста и институциите за зголемена интеграција на старите лица во општеството, беше целта на ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ и коалцијата „За подобра Македонија“ денеска во Собранието на РМ поднесоа Информација за енормното загадување на амбиентниот воздух ...
  сите 158 | | | веќе видена