РМ

  во

  Министерството за образование и наука и Министерството за внатрешни работи се најлошо рангирани институции во однос на исполнувањето на критериумите за ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Центарот за граѓански комуникации направи анализа и ги рангираше министерствата, секретаријатите и Собранието според транспарентностa, отчетностa и ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Во наредните 5 години сите граѓани треба да добијат пасоши на Република Северна Македонија. Важечките патни исправи ќе можат да се користат до 2024 година, но ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Во наредните 5 години сите граѓани треба да добијат пасоши на Република Северна Македонија. Важечките патни исправи ќе можат да се користат до 2024 година, но ...
  сите 80 | | | веќе видена

  Во наредните 5 години сите граѓани треба да добијат пасоши на Република Северна Македонија. Важечките патни исправи ќе можат да се користат до 2024 година, но ...
  сите 83 | | | веќе видена

  Црвениот крст на Република Македонијаќе додели парична помош во износ од по 30.000 денари на семејствата на загинатите во автобуската несреќа. -Во овие тешки ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Црвениот крст на Република Македонијаќе додели парична помош во износ од по 30.000 денари на семејствата на загинатите во автобуската несреќа. -Во овие тешки ...
  сите 85 | | | веќе видена

  Црвениот крст на Република Македонија уште еднаш длабоко сочувствува со семејствата на загинатите и повредени граѓани во трагичниот настан од автобуската ...
  сите 99 | | | веќе видена

  -Во овие тешки моменти на загуба на најблиските, во знак на солидарност и хуман гест, на семејствата на загинатите граѓани Црвениот крст на Република ...
  сите 99 | | | веќе видена

  Црвениот крст на Република Македонија уште еднаш длабоко сочувствува со семејствата на загинатите и повредени граѓани во трагичниот настан од автобуската ...
  сите 103 | | | веќе видена

  Црвениот крст на Република Македонијаќе додели парична помош во износ од по 30.000 денари на семејствата на загинатите во автобуската несреќа. -Во овие тешки ...
  сите 103 | | | веќе видена

  Македонските фудбалски клубови, како никогаш досега, обединети во тагата по големата сообраќајна несреќа која вчера се случи во Македонија, на автопатот Скопје ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Црвениот крст на Република Македонија ќе додели парична помош во износ од по 30.000 денари на семејствата на загинатите во автобуската несреќа. -Во овие тешки ...
  сите 121 | | | веќе видена

  Црвениот крст на Република Македонијаќе додели парична помош во износ од по 30.000 денари на семејствата на загинатите во автобуската несреќа. Во овие тешки ...
  сите 121 | | | веќе видена

  Црвениот крст на Република Македонијаќе додели парична помош во износ од по 30.000 денари на семејствата на загинатите во автобуската несреќа. -Во овие тешки ...
  сите 119 | | | веќе видена