РМ

  во

  Јавниот обвинител на Република Македонија Љубомир Јовески свика седница на Стручниот колегиум на јавните обвинители во Јавното обвинителство на Република ...
  сите 94 | | | веќе видена

  Со честитка упатена до граѓаните на Решпублика Македонија по повод потпишаниот Протокол за членство на Македонија во НАТО, министерот за економија Крешник ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Седницата е свикана во проширен состав, односно покрај Јавниот обвинител на Република Македонија и јавните обвинители во Јавното обвинителство на Република ...
  сите 95 | | | веќе видена

  Јавниот обвинител на Република Македонија Љубомир Јовески свика седница на Стручниот колегиум на јавните обвинители во Јавното обвинителство на Република ...
  сите 96 | | | веќе видена

  Јавниот обвинител на Република Македонија Љубомир Јовески свика седница на Стручниот колегиум на јавните обвинители во Јавното обвинителство на Република ...
  сите 97 | | | веќе видена

  Со цитат од насловот од една драма „Очи широко затворени” адвокатката на обвинетиот Митко Пешов, Павлина Зефиќ, ги започна завршните зборови во Кривичен каде ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Јавниот обвинител на Република Македонија Љубомир Јовески за утре свика седница на Стручниот колегиум на јавните обвинители во Јавното обвинителство на ...
  сите 100 | | | веќе видена

  Јавниот обвинител на Република Македонија, Љубомир Јовески, свика седница на Стручниот колегиум на јавните обвинители на кој тема ќе биде иднината на истрагите ...
  сите 100 | | | веќе видена

  Јавниот обвинител на Република Македонија Љубомир Јовески свика седница на Стручниот колегиум на јавните обвинители во Јавното обвинителство на Република ...
  сите 100 | | | веќе видена

  Тендерот за избор на компанија која ќе треба да изработи проект за тунелите под Кале е поништен поради формални недостатоци што ги имале понудите што ...
  сите 2 | | | веќе видена

  И покрај тоа што судбината на Специјалното јавно обвинтелство е неизвесна, осомничените, сепак, нема да се спасат од кривична одговорност. Правниот систем во ...
  сите 104 | | | веќе видена

  И покрај тоа што судбината на Специјалното јавно обвинтелство е неизвесна, осомничените, сепак, нема да се спасат од кривична одговорност. Правниот систем во ...
  сите 101 | | | веќе видена

  Со цитат од насловот од една драма „Очи широко затворени” адвокатката на обвинетиот Митко Пешов, Павлина Зефиќ, ги започна завршните зборови во Кривичен каде ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Со цитат од насловот од една драма „Очи широко затворени” адвокатката на обвинетиот Митко Пешов, Павлина Зефиќ, ги започна завршните зборови во Кривичен каде ...
  сите 19 | | | веќе видена