РМ

  во

  Јавното претпријатие Службен весник на Република Македонија, на денешната седница на Управниот одбор, одвои значителни средства од своето работење и одлучи во ...
  сите 28 | | | веќе видена

  „Со цел да се гарантира целосно почитување на мерките и препораките на Владата за заштита од ширење на коронавирусот инспекторите продолжуваат со интензивни ...
  сите 112 | | | веќе видена

  При средбата со припадниците на Армијата, таа рече дека тука е за да им изрази поддршка и благодарност на припадниците на Армијата кои во овој период на ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Јавното претпријатие Службен весник на Република Македонија, на денешната седница на Управниот одбор, одвои значителни средства од своето работење и одлучи во ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Македонија вчера се разбуди згрозена, а потоа и гневна на двајца мажи од Штип. Згрозена од снимката која експресно се рашири на социјалните мрежи каде се гледа ...
  сите 190 | | | веќе видена

  Македонија вчера се разбуди згрозена, а потоа и гневна на двајца мажи од Штип. Згрозена од снимката која експресно се рашири на социјалните мрежи каде се гледа ...
  сите 190 | | | веќе видена

  Најавата на европскиот висок дипломатски претставник Жосеп Борел дека Македонија ќе сеприклучи на санкциите против Турција ја изненади македонската јавност. ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Најавата на европскиот висок дипломатски претставник Жосеп Борел дека Македонија ќе се приклучи на санкциите против Турција ја изненади македонската јавност. ...
  сите 5 | | | веќе видена

  АД „Пошта на Македонија“- Скопје соопшти дека овозможиле размена на пошта по сувоземен односно површински пат со Албанија, Грција, Косово, Романија, Бугарија и ...
  сите 12 | | | веќе видена

  АД „Пошта на Северна Македонија“- Скопје соопшти дека овозможиле размена на пошта по сувоземен односно површински пат со Албанија, Грција, Косово, Романија, ...
  сите 12 | | | веќе видена

  ЈП Службен весник на РМ со овозможување на бесплатен пристап до електронската база на прописите, веќе трета година, во континуитет, го поддржува ...
  сите 28 | | | веќе видена

  ЈП Службен весник на РМ со овозможување на бесплатен пристап до електронската база на прописите, веќе трета година, во континуитет, го поддржува ...
  сите 28 | | | веќе видена

  ЈП Службен весник на РМ со овозможување на бесплатен пристап до електронската база на прописите, веќе трета година, во континуитет, го поддржува ...
  сите 28 | | | веќе видена

  На 4 март оваа година, Фатиме Фетаи, екс Чарлиевиот ангел која неславно заврши како и другите од СЈО, и која повеќе се прослави со скапата облека, арогантото ...
  сите 12 | | | веќе видена

  На 4 март оваа година, Фатиме Фетаи, екс Чарлиевиот ангел која неславно заврши како и другите од СЈО, и која повеќе се прослави со скапата облека, арогантото ...
  сите 12 | | | веќе видена

  По повод обелоденувањето на т.н. втор сет мерки од страна на Владата и нејзиниот економски тим предводен од СДСМ за справување со економската криза како ...
  сите 192 | | | веќе видена

  Дарко ЈАНЕВСКИ На 4 март оваа година, Фатиме Фетаи, екс Чарлиевиот ангел која неславно заврши како и другите од СЈО, и која повеќе се прослави со скапата ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Почитувани, По повод обелоденувањето на т.н. втор сет мерки од страна на Владата и нејзиниот економски тим предводен од СДСМ за справување со економската криза ...
  сите 192 | | | веќе видена