РМ

  во

  Судењето за крвавиот четврток денеска продолжи со читање на пораките од одземениот и вештачен мобилен телефон на обвинетиот пратеник Крсто Мукоски. Пораките ...
  сите 166 | | | веќе видена

  Судењето за крвавиот четврток денеска продолжи со читање на пораките од одземениот и вештачен мобилен телефон на обвинетиот пратеник Крсто Мукоски.Пораките кои ...
  сите 166 | | | веќе видена

  Неопходно е формирање посебно одделение кое ќе ги суди предметите што сега ги застапува Специјалното јавно обвинителство, оцени владиниот Совет за следење на ...
  сите 18 | | | веќе видена

  ЕКСПЕРТСКО ГЛЕДАЊЕ НА МОДЕЛИТЕ ЗА ПРЕСТРУКТУРИРАЊЕ НА БЕЗБЕДНОСНИОТ СЕКТОР (2) Поради големото значење на реформите од областа на безбедноста и високиот степен ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Неопходно е формирање посебно одделение кое ќе ги суди предметите што сега ги застапува Специјалното јавно обвинителство, оцени владиниот Совет за следење на ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Советот за следење на имплементацијата на Стратегијата за реформи на правосудниот систем смета дека е неопходно формирање на посебно одделение во кривичниот ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Советот за следење на имплементацијата на Стратегијата за реформи на правосудниот систем смета дека е неопходно формирање на посебно одделение во кривичниот ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Советот за следење на имплементацијата на Стратегијата за реформи на правосудниот систем смета дека е неопходно формирање на посебно одделение во кривичниот ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Судењето за крвавиот четврток денеска продолжи со читање на пораките од одземениот и вештачен мобилен телефон на обвинетиот пратеник Крсто Мукоски. Пораките ...
  сите 166 | | | веќе видена

  Намалувањето на загадувањето на воздухот од следната година ќе биде стратешки приоритет на Владата. „На седницата што се одржа вчера беше разгледан и усвоен ...
  сите 231 | | | веќе видена

  Судењето за крвавиот четврток денеска продолжи со читање на пораките од одземениот и вештачен мобилен телефон на обвинетиот пратеник Крсто Мукоски. Пораките ...
  сите 166 | | | веќе видена

  Министерството за труд и социјална политика соопштува дека, согласно со Законот за празниците на РМ, 22 ноември 2018 година (четврток), Денот на Албанската ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Советот синоќа одржа седница на чиј дневен ред беа Предлог-законот за изменување и дополнување на Законот за судови, Предлог-законот за изменување и ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Намалувањето на загадувањето на воздухот од следната година ќе биде стратешки приоритет на Владата.„На седницата што се одржа вчера беше разгледан и усвоен ...
  сите 231 | | | веќе видена