РМ

  во

  Одговорот на претседателот на државата Ѓорге Иванов дека нема да гласа на референдумот не не изненадува. Да се каже дека не се гласа е срамно бегство од ...
  сите 111 | | | веќе видена

  Одговорот на претседателот на државата Ѓорге Иванов дека нема да гласа на референдумот не нѐ изненадува. Да се каже дека не се гласа е срамно бегство од ...
  сите 111 | | | веќе видена

  Одговорот на претседателот на државата Ѓорге Иванов дека нема да гласа на референдумот не не изненадува. Да се каже дека не се гласа е срамно бегство од ...
  сите 111 | | | веќе видена

  Одговорот на претседателот на државата Ѓорге Иванов дека нема да гласа на референдумот не не изненадува. Да се каже дека не се гласа е срамно бегство од ...
  сите 111 | | | веќе видена

  Министерот за надворешни работи на Македонија Никола Димитров, денеска на прес-коференција во Владата на РМ ги дообјасни некои точки од договорот со Грција, ...
  сите 111 | | | веќе видена

  Собранието на Република Македонија, како овластен предлагач на референдумот, нема да определи свои претставници да ја следат работата на изборните органи на ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Заменик министерот за надворешни работи Андреј Жерновски од утре ќе престојува во работна посета на Соединетите Американски Држави, каде ќе учествува на 73-та ...
  сите 59 | | | веќе видена

  Заменик министерот за надворешни работи Андреј Жерновски, од утре ќе престојува во работна посета на Соединетите Американски Држави, каде ќе учествува на 73-та ...
  сите 59 | | | веќе видена