РМ

  во

  Од Здружението „Момент плус“ тврдат дека пациентите со пулмонална хипертензија не добиле ништо од тоа што кон крајот на минатата година им го ветил министерот ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Министерот во Владата на Република Македонија задолжен за дијаспората, Едмонд Адеми и претседателот на претседателството на Турците во странство, Абдулах Ерен, ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Министерот во Владата на Република Македонија задолжен за дијаспората, Едмонд Адеми и претседателот на претседателството на Турците во странство, Абдулах Ерен, ...
  сите 24 | | | веќе видена

  На иницијатива на Управата за извршување на санкции, а во рамките на твининг проектот „Јакнење на казнено поправниот систем и пробациската служба“, денес во ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Влада на РМ: Тврдењата на опозициската ВМРО – ДПМНЕ не се точни – Законот за употреба на јазиците не предвидува дополнителни вработувања во општините во кои ...
  сите 70 | | | веќе видена

  Министерот во Владата на Република Македонија задолжен за дијаспората, Едмонд Адеми и претседателот на претседателството на Турците во странство, Абдулах Ерен, ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Министерот во Владата на Република Македонија задолжен за дијаспората, Едмонд Адеми и претседателот на претседателството на Турците во странство, Абдулах Ерен, ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Министерот во Владата на Република Македонија задолжен за дијаспората, Едмонд Адеми, денеска, оствари работна средба со претседателот на Претседателството на ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Независниот академски синдикат (НАкС) во текот на вчерашниот ден оствари средба со министерот за образование и наука, Арбер Адеми и неговите соработници. Уште ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Зошто Љубомир Фрчкоски не е во право кога ја брани одлуката да се објави Законот за јазици без потпис и указ на претседателот Ѓорѓе Иванов. Ова во неговата ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Независниот академски синдикат (НАкС) во текот на вчерашниот ден оствари средба со министерот за образование и наука, Арбер Адеми и неговите соработници. Уште ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Пратениците денеска во рамки на 80. седница, што ќе почне во 16 часот ќе расправаат по Предлог-законот за спречување на корупцијата и судир на интереси во ...
  сите 197 | | | веќе видена

  Висината на платите да се пресметува согласно минималната плата во Република Македонија помножена со соодветен коефициент за секое звање, а коефициентот за ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Синдикатот на работниците од управата, правосудните органи и здруженија на граѓани на РМ (УПОЗ), покрена иницијативата за промена на работното време и измена ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Претставници на Независниот академски синдикат (НАкС) на средба со министерот за образование и наука Арбер Адеми побарале барање за интервентно покачување на ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Пратениците денеска во рамки на 80. седница, што ќе почне во 16 часот ќе расправаат по Предлог-законот за спречување на корупцијата и судир на интереси во ...
  сите 197 | | | веќе видена

  Пратениците денеска во рамки на 80. седница, што ќе почне во 16 часот ќе расправаат по Предлог-законот за спречување на корупцијата и судир на интереси во ...
  сите 197 | | | веќе видена

  Дисциплинска комисија формирана од страна на општината Охрид ќе ја чешла поединечно секоја исплата за обештетувања за земјотрсот од јули 2017 година во Охрид и ...
  сите 13 | | | веќе видена