РМ

  во

  Управата за финансиска полиција до скопското обвинителство поднесе кривични пријави против експретседателот на Фудбалската федерација на Македонија, (ФФМ), ...
  сите 51 | | | веќе видена

  Управата за финансиска полиција до скопското обвинителство поднесе кривични пријави против експретседателот на Фудбалската федерација на Македонија (ФФМ), Илчо ...
  сите 53 | | | веќе видена

  Управата за финансиска полиција до скопското обвинителство поднесе кривични пријави против експретседателот на Фудбалската федерација на Македонија, (ФФМ), ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Индустријата е меѓу најголемите загадувачи во Македонија, се вели во извештајот за воздух на Европската организација на врховни ревизорски институции. Мерните ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Итно свикување на седница и донесување на закон за спречување и заштита од дискриминација бараат невладите организации. Драгана Дрндаревска од „Мрежата за ...
  сите 69 | | | веќе видена

  Министерката за правда денеска потврди дека се уште не е обезбедена поддршка од 80 пратеници за донесувањето на законот, со кој треба да се реши статусот на ...
  сите 236 | | | веќе видена

  Министерката за правда денеска потврди дека се уште не е обезбедена поддршка од 80 пратеници за донесувањето на законот, со кој треба да се реши статусот на ...
  сите 261 | | | веќе видена

  Премиерот Заев ја почна официјалната посета на Романија со средба со премиерката Данчила. Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Мaрјан Силјаноски од Брвеница е 190 – от милионер на Државна видеолотарија. Тој го освои најпосакуваниот Милионер џек пот на Државна видеолотарија вреден ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски одговори на прашањето за работата на МВР откако тој е на чело на оваа институција. Како што вели тој, ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Нов милионер на Државна видеолотарија е Миле Тодоровски од Новаци. Тој го освои најпосакуваниот МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ на Државна видеолотарија вреден 1.590.614,00 ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Како што соопшти МНР, Жерновски во своето обраќање се осврнал на актуелните глобални предизвици што се во фокусот на вниманието на меѓународната заедница од ...
  сите 3 | | | веќе видена