ОБСЕ

  во

  Руските комичари Вован ( Владимир Кузнецов) и Лексус (Алексеј Столаров), објавија аудио снимка од телефонски разговори направени минатата година во август и ...
  сите 154 | | | веќе видена

  Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги (АВМУ) и Мисијата на ОБСЕ во Скопје денеска потпишаа Меморандум за соработка врз основа на кој ќе бидат ...
  сите 60 | | | веќе видена

  Резолуцијата од неделата на Генералниот комитет за демократија, човекови права и хуманитарни прашања на Парламентарното собрание на Организацијата за ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Aгенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги (АВМУ) и Мисијата на ОБСЕ во Скопје денеска потпишаа Меморандум за соработка врз основа на кој ќе бидат ...
  сите 63 | | | веќе видена

  Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги (АВМУ) и Мисијата на ОБСЕ во Скопје денеска потпишаа Меморандум за соработка врз основа на кој ќе бидат ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги (АВМУ) и Мисијата на ОБСЕ во Скопје денеска потпишаа Меморандум за соработка врз основа на кој ќе бидат ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Резолуцијата од неделата на Генералниот комитет за демократија, човекови права и хуманитарни прашања на Парламентарното собрание на Организацијата за ...
  сите 3 | | | веќе видена

  На покана на словачкиот министер за надворешни и европски работи и претседавач на ОБСЕ, Мирослав Лајчак, шефот на дипломатијата Никола Димитров ќе учествува на ...
  сите 11 | | | веќе видена

  На покана на словачкиот министер за надворешни и европски работи и претседавач на ОБСЕ, Мирослав Лајчак, шефот на дипломатијата Никола Димитров ќе учествува на ...
  сите 12 | | | веќе видена

  На 8 и 9 јули 2019 година во Штрбско Плесо - Високи Тарти, Словачка, министерот за надворешни работи Никола Димитров ќе учествува на неформалниот министерски ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Mинистерот за надворешни работи Никола Димитров денеска и утре ќе учествува на неформалниот министерски состанок на ОБСЕ на покана на министерот за надворешни ...
  сите 15 | | | веќе видена