ОБСЕ

  во

  Владата на Република Македонија им се приклучи на стотиците значајни знаменитости и институции ширум целиот свет коишто вчера блеснаа во портокалово во знак на ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Мисијата на Русија во ОБСЕ официјално објави дека ќе побара разгледување на дијалогот и евентуалниот конечен договор во спорот за името помеѓу Македонија и ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Владата на Република Македонија им се приклучи на стотиците значајни знаменитости и институции ширум целиот свет коишто вчера блеснаа во портокалово во знак на ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Владата на Република Македонија им се приклучи на стотиците значајни знаменитости и институции ширум целиот свет коишто вчера блеснаа во портокалово во знак на ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Владата на Република Македонија им се приклучи на стотиците значајни знаменитости и институции ширум целиот свет коишто вчера блеснаа во портокалово во знак на ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Владата на Република Македонија им се приклучи на стотиците значајни знаменитости и институции ширум целиот свет коишто вчера блеснаа во портокалово во знак на ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Владата на Република Македонија им се приклучи на стотиците значајни знаменитости и институции ширум целиот свет коишто вчера блеснаа во портокалово во знак на ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Владата на Република Македонија им се приклучи на стотиците значајни знаменитости и институции ширум целиот свет коишто вчера блеснаа во портокалово во знак на ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Владата на Република Македонија им се приклучи на стотиците значајни знаменитости и институции ширум целиот свет коишто вчера блеснаа во портокалово во знак на ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Владата на Република Македонија им се приклучи на стотиците значајни знаменитости и институции ширум целиот свет коишто вчера блеснаа во портокалово во знак на ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Владата на Република Македонија им се приклучи на стотиците значајни знаменитости и институции ширум целиот свет коишто вчера блеснаа во портокалово во знак на ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Мисијата на Русија во ОБСЕ официјално објави дека ќе побара разгледување на дијалогот и евентуалниот конечен договор во спорот за името помеѓу Македонија и ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Владата на Република Македонија им се приклучи на стотиците значајни знаменитости и институции ширум целиот свет коишто вчера блеснаа во портокалово во знак на ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Владата на Република Македонија им се приклучи на стотиците значајни знаменитости и институции ширум целиот свет коишто вчера блеснаа во портокалово во знак на ...
  сите 53 | | | веќе видена

  Владата на Република Македонија им се приклучи на стотиците значајни знаменитости и институции ширум целиот свет коишто вчера блеснаа во портокалово во знак на ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Мисијата на Русија во ОБСЕ официјално објави дека ќе побара разгледување на дијалогот и евентуалниот конечен договор во спорот за името помеѓу Македонија и ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Владата на Република Македонија им се приклучи на стотиците значајни знаменитости и институции ширум целиот свет коишто вчера блеснаа во портокалово во знак на ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Рускиот министер за надворешни работи Сергеј Лавров го наведе референдумот во Македонија како пример за директно мешање во внатрешните работи на една држава и ...
  сите 10 | | | веќе видена

  ЕУ ќе треба да даде одговори на некои прашања, да почне отворен дијалог и да каже, дали има привилегирани граѓани или темелот на правото и неговиот основниот ...
  сите 201 | | | веќе видена