ОБСЕ

  во

  Владата на Република Македонија работи посветено на развојот на енергетскиот сектор, а за тоа говорат бројните реформски процеси кои се одвиваат на овој план, ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Заменик министерот за надворешни работи, Жерновски имаше свое обраќање на панелот на тема: „Енергијата како предуслов за економски равој и соработка во ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Претседателот на Демократската Унија за Интеграција Али Ахмети во седиштето на ДУИ во Тетово, го пречека шефот на мисијата на ОБСЕ во Скопје, Амбасадорот ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Вчера, 25-ти октомври 2018-та година, одбележавметочно една година од доаѓањето на новото општинско раководство, предводено од градоначалникот Саша Богдановиќ. ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Заменик-министерот за надворешни работи, Андреј Жерновски, во наредните неколку дена ќе учествува на медитеранската конференција (ОБСЕ 2018) со наслов ...
  сите 86 | | | веќе видена

  Заменик-министерот за надворешни работи, Андреј Жерновски, во наредните неколку дена ќе учествува на медитеранска конференција (ОБСЕ 2018) под наслов „Важноста ...
  сите 88 | | | веќе видена

  Заменик министерот за надворешни работи, Андреј Жерновски, од денес ќе учествува на 2018 ОБСЕ Медитеранска Конференција под наслов „Важноста на енергијата за ...
  сите 89 | | | веќе видена

  Заменик-министерот за надворешни работи, Андреј Жерновски, во наредните неколку дена ќе учествува на медитеранска конференција (ОБСЕ 2018) под наслов „Важноста ...
  сите 90 | | | веќе видена

  Заменик министерот за надворешни работи, Андреј Жерновски, од денес ќе учествува на 2018 ОБСЕ Медитеранска Конференција под наслов „Важноста на енергијата за ...
  сите 96 | | | веќе видена

  Во црногорскиот град Будва денеска се одржува Регионална работилница за медиумско покривање на теми поврзани со тероризмот и насилниот екстремизам. Организатор ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Заменик-министерот за надворешни работи, Андреј Жерновски, во наредните неколку дена ќе учествува на медитеранска конференција (ОБСЕ 2018) под наслов „Важноста ...
  сите 99 | | | веќе видена

  Во црногорскиот град Будва денеска се одржува Регионална работилница за медиумско покривање на теми поврзани со тероризмот и насилниот екстремизам.Организатор ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Пофункционално работење и прецизно дефинирање на надлежностите и мандатот на Агенцијата за остварување на правата на заедниците се дел од предлог измените и ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Пофункционално работење и прецизно дефинирање на надлежностите и мандатот на Агенцијата за остварување на правата на заедниците се дел од предлог измените и ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Во рамките на официјалната посета на Чешката Република, претседателот на Собранието на Република Македонија, Талат Џафери, оствари средба со својот колега и ...
  сите 52 | | | веќе видена