ОБСЕ

  во

  Работен состанок на тема „Презентација на извештајот од самопроценката на родовата сензитивност на Собранието“ ќе се одржи денеска во Законодавниот дом. На ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Изборниот колегиум вчера во Тирана го отфрли указот на албанскиот претседател Илир Мета за одлагање на локалните избори и одлучи на 3о јуни во земјата да се ...
  сите 187 | | | веќе видена

  На состанокот ќе се обратат потпретседателот на Собранието, Фросина Ташевска-Ременски, претседателот на собраниската Комисија за еднакви можности на жените и ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Работен состанок на тема „Презентација на извештајот од самопроценката на родовата сензитивност на Собранието” ќе се одржи денеска во Законодавниот дом.На ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Очигледно во јавноста има одредено чувство кај етничките заедници дека имаме етничка пристрасност, односно наклонетост при носење на судските одлуки во ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Очигледно во јавноста има одредено чувство кај етничките заедници дека имаме етничка пристрасност, односно наклонетост при носење на судските одлуки во ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Очигледно во јавноста има одредено чувство кај етничките заедници дека имаме етничка пристрасност, односно наклонетост при носење на судските одлуки во ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Очигледно во јавноста има одредено чувство кај етничките заедници дека имаме етничка пристрасност, односно наклонетост при носење на судските одлуки во ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Очигледно во јавноста има одредено чувство кај етничките заедници дека имаме етничка пристрасност, односно наклонетост при носење на судските одлуки во ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Очигледно во јавноста има одредено чувство кај етничките заедници дека имаме етничка пристрасност, односно наклонетост при носење на судските одлуки во ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Очигледно во јавноста има одредено чувство кај етничките заедници дека имаме етничка пристрасност, односно наклонетост при носење на судските одлуки во ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Демократската унија за интеграција уште на почетокот побара поголема транспарентност на судскиот процес за петкратното убиство кај Смилковско Езеро – изјави ...
  сите 21 | | | веќе видена

  За безбедноста на вечерашниот протест на обединетата албанска опозиција, ќе бидат ангажрани најмалку 1.700 полициски службеници,кои ќе бидат распоредени главно ...
  сите 187 | | | веќе видена

  За безбедноста на вечерашниот протест на обединетата албанска опозиција, ќе бидат ангажрани најмалку 1.700 полициски службеници,кои ќе бидат распоредени главно ...
  сите 187 | | | веќе видена

  Косовскиот премиер Рамуш Харадинај, по денешниот работен појадок со словачкиот министер за надворешни работи и претседавач на ОБСЕ Мирослав Лајчак, изјави дека ...
  сите 30 | | | веќе видена

  За безбедноста на вечерашниот протест на обединетата албанска опозиција, ќе бидат ангажрани најмалку 1.700 полициски службеници,кои ќе бидат распоредени главно ...
  сите 187 | | | веќе видена

  За безбедноста на вечерашниот протест на обединетата албанска опозиција, ќе бидат ангажрани најмалку 1.700 полициски службеници,кои ќе бидат распоредени главно ...
  сите 187 | | | веќе видена