ОБСЕ

  во

  ОБСЕ/ОДИХР ќе ги покрива претстојните претседателски избори со вкупно 279 набљудувачи, соопшти денеска на прес-конференција шефот на набљудувачката мисија ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Шефот на Набљудувачката мисија ОБСЕ/ОДИХР, Корин Јонкер, денеска на прес-конференција ќе информира за формалното почнување на нејзините активности за следење ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Министерката за труд и социјална политика Мила Царовска учествуваше на 63-та сесија на Комисијата за статусот на жените на Обединетите нации, тело посветено на ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Министерката Царовска имаше обраќање на панел дискусијата на тема „Насилство врз жени и девојки во Југоисточна и Источна Европа“, во организација на ОБСЕ, UN ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Министерката за труд и социјална политика Мила Царовска учествуваше на 63-та сесија на Комисијата за статусот на жените на Обединетите нации, тело посветено на ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Министерката за труд и социјална политика Мила Царовска учествуваше на 63-та сесија на Комисијата за статусот на жените на Обединетите нации, тело посветено на ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Министерката за труд и социјална политика Мила Царовска учествуваше на 63-та сесија на Комисијата за статусот на жените на Обединетите нации, тело посветено на ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Министерката за труд и социјална политика Мила Царовска учествуваше на 63-та сесија на Комисијата за статусот на жените на Обединетите нации, тело посветено на ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Министерката за труд и социјална политика Мила Царовска учествуваше на 63-та сесија на Комисијата за статусот на жените на Обединетите нации, тело посветено на ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Министерката за труд и социјална политика Мила Царовска учествуваше на 63-та сесија на Комисијата за статусот на жените на Обединетите нации, тело посветено на ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Шефот на Набљудувачката мисија ОБСЕ/ОДИХР Корин Јонкер денеска на прес-конференција ќе информира за формалното почнување на нејзините активности за следење на ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Министерката за труд и социјална политика Мила Царовска учествуваше на 63-та сесија на Комисијата за статусот на жените на Обединетите нации, тело посветено на ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Министерката за труд и социјална политика Мила Царовска учествуваше на 63-та сесија на Комисијата за статусот на жените на Обединетите нации, тело посветено на ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Набљудувачката мисија на ОБСЕ/ОДИХР ќе врши мониторинг на изборите на покана од Министерството за надворешни работи. Мисијата на ОДИХР за набљудување на ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Страдаат од Заевизам, менуваат ставови и никој не може сериозно да ги сфати, сега почнаа да не срамат на меѓународна сцена, како за „традициите„ на ...
  сите 221 | | | веќе видена