ОБСЕ

  во

  Важноста на улогата на Мисијата на ОБСЕ во Македонија во поддршка на реформските процеси на Владата, особено нејзиниот придонес во надминувањето на бројните ...
  сите 85 | | | веќе видена

  Важноста на улогата на Мисијата на ОБСЕ во Македонија во поддршка на реформските процеси на Владата, особено нејзиниот придонес во надминувањето на бројните ...
  сите 87 | | | веќе видена

  Изборните реформи ќе бидат имплементирани навреме за претстојните претседателски избори, изјави заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања, ...
  сите 87 | | | веќе видена

  Заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Бујар Османи, оствари средба со шефот на Мисијата на ОБСЕ во Скопје, Амбасадорот Клеменс Која. ...
  сите 88 | | | веќе видена

  Вмрежени како асоцијација за мултикултурно општество, Здружението на балканските Египјани во Македонија, Здружението за интеграција на Египјаните ПТАХ од ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Министерот за надворешни работи, Никола Димитров, ќе учествува на „Состанокот на Основната група на Минхенската безбедносна конференција“, што ќе се одржува од ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Министерот за надворешни работи Никола Димитров ќе учествува на „Состанокот на Основната група на Минхенската безбедносна конференција“, што се одржува од ...
  сите 11 | | | веќе видена

  – Предвидено е министерот Димитров да има излагање на тематските панели посветени на односите Исток-Запад, транснационалните закани и регионалните безбедносни ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Министерот за надворешни работи Никола Димитров ќе учествува на „Состанокот на Основната група на Минхенската безбедносна конференција“, што се одржува од ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Министерот за надворешни работи, Никола Димитров, ќе учествува на Состанокот на Основната група на Минхенската безбедносна конференција, што ќе се одржува од ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Министерот за надворешни работи Никола Димитров ќе учествува на „Состанокот на Основната група на Минхенската безбедносна конференција“, што се одржува од ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Министерот за надворешни работи Никола Димитров ќе учествува на „Состанокот на Основната група на Минхенската безбедносна конференција“, што се одржува од ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Претседателот на ДУИ Али Ахмети во седиштето на партијата ДУИ во Тетово, имаше средба со шефот на мисијата на ОБСЕ во Скопје, Амбасадорот Клеменс Која. ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Претседателот на Демократската унија за интеграција, Али Ахмети, во седиштето на ДУИ во Тетово, го пречека шефот на мисијата на ОБСЕ во Скопје, амбасадорот ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Заменик министерот за надворешни работи на Република Македонија, Андреј Жерновски, учествуваше на “2018 ОБСЕ Медитеранска Конференција” во Малага, Шпанија ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Претседателот на ДУИ Али Ахмети во седиштето на партијата ДУИ во Тетово, имаше средба со шефот на мисијата на ОБСЕ во Скопје, Амбасадорот Клеменс Која. ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Претседателот на ДУИ Али Ахмети во седиштето на партијата ДУИ во Тетово, имаше средба со шефот на мисијата на ОБСЕ во Скопје, Амбасадорот Клеменс Која. На ...
  сите 20 | | | веќе видена