ОБСЕ

  во

   Најдобрите практики во справување со насилниот екстремизам и радикализацијата кои водат кон тероризам (ВЕРЛТ), особено предизвикот на странските борци – ...
  сите 11 | | | веќе видена

  За да го заштити идентитетот на заштитениот сведок на денешното рочиште за настаните за 27-ми април во Собранието, претседателката на Судечкиот совет, Добрила ...
  сите 182 | | | веќе видена

  Со цел заштита на загрозениот сведок С1 и неговиот идентитет претседателот на судечкиот совет Добрила Кацарска ја исклучи јавноста од денешното рочиште за ...
  сите 185 | | | веќе видена

  Судиката Кацарска на денешното рочиште дозволи присуство само на ОБСЕ и претставник од Амбасадата на САД. Пред почетокот на рочиштето судот го прифати барањето ...
  сите 212 | | | веќе видена

  Судијката Добрила Кацарска која го води случајот за насилниот упад во Собранието на Република Македонија кој се случи на 27 април минатата година, ја исклучи ...
  сите 215 | | | веќе видена

  Судијката Добрила Кацарска, поради безбедност на загрозениот сведок „С 1“ и опасност од откривање на скриениот идентитет, на судењето за организираниот напад ...
  сите 218 | | | веќе видена

  Со цел заштита на загрозениот сведок С1 и неговиот идентитет претседателот на судечкиот совет Добрила Кацарска ја исклучи јавноста од денешното рочиште за ...
  сите 222 | | | веќе видена

  Судијката Добрила Кацарска која го води случајот за насилниот упад во Собранието на Република Македонија кој се случи на 27 април минатата година, ја исклучи ...
  сите 223 | | | веќе видена

  Заменик-министерот за внатрешни работи, Агим Нухиу, се обрати на отворањето на Третата меѓународна конференција „Профилирање и идентификација на странски борци ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Заменик-министерот за внатрешни работи, Агим Нухиу, се обрати на отворањето на Третата меѓународна конференција „Профилирање и идентификација на странски ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Судијката Добрила Кацарска, која го води случајот за насилниот упад во Собранието на Република Македонија што се случи на 27 април минатата година, ја исклучи ...
  сите 229 | | | веќе видена

  Јавноста денес е исклучена од судењето за насилствата на 27 април, поради безбедноста на загрозениот сведок и опасност од негово откривање, кој денес дава ...
  сите 233 | | | веќе видена

  Судијката Добрила Кацарска не дозволи јавноста да го слушне сведочењето на загрозениот сведок С1 во случајот со настаните во Собранието на Република Македонија ...
  сите 240 | | | веќе видена

  Со цел заштита на загрозениот сведок С1 и неговиот идентитет претседателот на судечкиот совет Добрила Кацарска ја исклучи јавноста од денешното рочиште за ...
  сите 241 | | | веќе видена

  Со цел заштита на загрозениот сведок С1 и неговиот идентитет претседателот на судечкиот совет Добрила Кацарска ја исклучи јавноста од денешното рочиште за ...
  сите 243 | | | веќе видена

  Со цел заштита на загрозениот сведок С1 и неговиот идентитет претседателот на судечкиот совет Добрила Кацарска ја исклучи јавноста од денешното рочиште за ...
  сите 245 | | | веќе видена