ОБСЕ

  во

  Обвинетите за прислушувањето во предметот „Таргет-Тврдина“ на специјалното јавно обвинителство материјалите го добивале на нивните лични компјутери, а Никола ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Министерот Оливер Спасовски оствари работна средба со претседателката на Македонската асоцијација на новинари, Ивона Талевска, на која се разговараше за ...
  сите 30 | | | веќе видена

  За собраниските настани Кривичен во септември има закажано 10тина рочишта, додека за најобемниот предмет на СЈО Титаник, само едно. Со ваков став специјалната ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Обвинетите за прислушувањето во предметот „Таргет-Тврдина“ на специјалното јавно обвинителство материјалите го добивале на нивните лични компјутери, а Никола ...
  сите 79 | | | веќе видена

  Обвинетите за прислушувањето во предметот „Таргет-Тврдина“ на специјалното јавно обвинителство материјалите го добивале на нивните лични компјутери, а Никола ...
  сите 80 | | | веќе видена

  Сите напади врз новинари кои се случиле по 1 јуни 2017 година се расчистени од страна на Министерството за внатрешни работи. Полицијата презема низа активности ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Обвинетите за прислушувањето во предметот „Таргет-Тврдина“ на специјалното јавно обвинителство материјалите го добивале на нивните лични компјутери, а Никола ...
  сите 82 | | | веќе видена

  Специјалното јавно обвинителство има многу докази дека лицата кои се обвинети во случајот „Тврдина-Таргет“ прислушувале и тоа ќе го докажеме пред суд, изјави ...
  сите 82 | | | веќе видена

  Мисијата на ОБСЕ го објави својот извештај за работата на СЈО во кој има забелешки за Обвинителството, судовите но и законската рамка. Јанева пак соопшти дека ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Албанскиот претседател Илир Мета првпат го изнесе својот став во врска со големата дебата околу прашањето за промена или не на границите на Косово. Во интервју ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Повеќе од 20 000 луѓе биле незаконски прислушувани во Република Македонија и тоа ние ќе го докажеме на суд, рече специјалната јавна обвинителка Катица Јанева ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Министерот Оливер Спасовски денеска оствари работна средба со претседателката на Македонската асоцијација на новинари, Ивона Талевска, на која се разговараше ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Сите напади врз новинари кои се случиле по 1 јуни 2017 година се расчистени од страна на Министерството за внатрешни работи. Полицијата презема низа активности ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Министерот Оливер Спасовски оствари работна средба со претседателката на Македонската асоцијација на новинари, Ивона Талевска, на која се разговараше за ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Сите напади врз новинари кои се случиле по 1 јуни 2017 година се расчистени од страна на Министерството за внатрешни работи. Полицијата презема низа активности ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Имаме многу докази дека обвинетите во случајот „Тврдина- Таргет“, прислушувале 20 илјади луѓе и тоа ќе го докажеме- изјави специјалната обвинителка Катица ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Специјалната јавна обвинителка Катица Јанева најави дека во наредниот извештај за работата на СЈО за две недели, ќе има и посебен дел во кој ќе се осврнат на ...
  сите 10 | | | веќе видена