ОБСЕ

  во

  Колегата Владимир Ѓорчев се пријави за претседателски кандидат на ВМРО-ДПМНЕ на партиската конвенцијата. Му честитам за мотивираноста и како делегат на ...
  сите 74 | | | веќе видена

  Антонио Милошоски ја поддржа кандидатурата на Влатко Ѓорчев за претседател на државата. Тој на својот профил на „Фејсбук“ му честиташе на Ѓорчев и најави дека ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Писмото на Владата со барање мислење од Венецијанската комисија за потребата за носење на Законот за употреба на јазиците поради усогласување со европската ...
  сите 79 | | | веќе видена

  Информативни брошури наменети за сите граѓани кои може да се јават како сведок, оштетен или жртва во постапка, потоа информации во кои случаи на граѓаните им е ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Информативни брошури наменети за сите граѓани кои може да се јават како сведок, оштетен или жртва во постапка, потоа информации во кои случаи на граѓаните им е ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Информативни брошури наменети за сите граѓани кои може да се јават како сведок, оштетен или жртва во постапка, потоа информации во кои случаи на граѓаните им е ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Информативни брошури наменети за сите граѓани кои може да се јават како сведок, оштетен или жртва во постапка, потоа информации во кои случаи на граѓаните им е ...
  сите 8 | | | веќе видена