ОБСЕ

  во

  Правосудството, безбедносните и разузнавачките служби, реформата на јавната администрација и борбата против организираниот криминал и корупција се четирите ...
  сите 82 | | | веќе видена

  Никола Димитров, министерот за надворешни работи, на Твитер објави дека денеска и утре ќе учествува на конференција во Минск за зближување и зголемување на ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Изборните реформи ќе бидат имплементирани навреме за претстојните претседателски избори, изјави заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања, ...
  сите 82 | | | веќе видена

  Изборните реформи ќе бидат имплементирани навреме за претстојните претседателски избори, изјави заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања, ...
  сите 80 | | | веќе видена

  Важноста на улогата на Мисијата на ОБСЕ во Македонија во поддршка на реформските процеси на Владата, особено нејзиниот придонес во надминувањето на бројните ...
  сите 82 | | | веќе видена

  -Изборните реформи се едни од клучните предизвици за наредниот период и имплементацијата на сите претходни препораки на ОБСЕ/ОДИХР, особено во пресрет на ...
  сите 83 | | | веќе видена

  Важноста на улогата на Мисијата на ОБСЕ во Македонија во поддршка на реформските процеси на Владата, особено нејзиниот придонес во надминувањето на бројните ...
  сите 84 | | | веќе видена

  Важноста на улогата на Мисијата на ОБСЕ во Македонија во поддршка на реформските процеси на Владата, особено нејзиниот придонес во надминувањето на бројните ...
  сите 85 | | | веќе видена

  Важноста на улогата на Мисијата на ОБСЕ во Македонија во поддршка на реформските процеси на Владата, особено нејзиниот придонес во надминувањето на бројните ...
  сите 87 | | | веќе видена

  Изборните реформи ќе бидат имплементирани навреме за претстојните претседателски избори, изјави заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања, ...
  сите 87 | | | веќе видена

  Заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Бујар Османи, оствари средба со шефот на Мисијата на ОБСЕ во Скопје, Амбасадорот Клеменс Која. ...
  сите 88 | | | веќе видена

  Вмрежени како асоцијација за мултикултурно општество, Здружението на балканските Египјани во Македонија, Здружението за интеграција на Египјаните ПТАХ од ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Министерот за надворешни работи, Никола Димитров, ќе учествува на „Состанокот на Основната група на Минхенската безбедносна конференција“, што ќе се одржува од ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Министерот за надворешни работи Никола Димитров ќе учествува на „Состанокот на Основната група на Минхенската безбедносна конференција“, што се одржува од ...
  сите 11 | | | веќе видена

  – Предвидено е министерот Димитров да има излагање на тематските панели посветени на односите Исток-Запад, транснационалните закани и регионалните безбедносни ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Министерот за надворешни работи Никола Димитров ќе учествува на „Состанокот на Основната група на Минхенската безбедносна конференција“, што се одржува од ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Министерот за надворешни работи, Никола Димитров, ќе учествува на Состанокот на Основната група на Минхенската безбедносна конференција, што ќе се одржува од ...
  сите 14 | | | веќе видена