МВР

  во

  Скопјанец со нарушено ментално здравје синоќа во полиција лажно пријавил дека поставил мина пред Собранието на Република Македонија, а потоа и во зградата на ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Јавното обвинителството би се вклучило со кривичен прогон против лица кои евентуално му овозможиле бегство на обвинетиот Никола Војминовски, осуден за нападот ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Само што почна, заврши судењето на Миленко Неделковски, обвинет за ширење расисзам и ксенофобија преку социјалните мрежи. Денешното и прво рочиште од судскиот ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Европскиот Суд за човекови права во Стразбур денеска за прв пат се произнесе за случај на македонско трансродово лице и пресуди во негова корист. Судот утврдил ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Јавното обвинителството би се вклучило со кривичен прогон против лица кои евентуално му овозможиле бегство на обвинетиот Никола Војминовски, осуден за нападот ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Уреди за биметриска верификација за изборите, како и можноста за електронско гласање и автоматизација на изборниот процес, беа некои од технологиите за кои ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Јавното обвинителството би се вклучило со кривичен прогон против лица кои евентуално му овозможиле бегство на обвинетиот Никола Војминовски, осуден за нападот ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Сагата со случајот кој пред повеќе од шест години ги однесе во смрт Цветанчо Ацевски, Кире Тричковски, Александар Наќевски, Филип Славковски и Борче Стевковски ...
  сите 59 | | | веќе видена

  Јавното обвинителството би се вклучило со кривичен прогон против лица кои евентуално му овозможиле бегство на обвинетиот Никола Војминовски, осуден за нападот ...
  сите 77 | | | веќе видена

   Уреди за биметриска верификација за изборите, како и можноста за електронско гласање и автоматизација на изборниот процес, беа некои од технологиите за кои ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Јавното обвинителството би се вклучило со кривичен прогон против лица кои евентуално му овозможиле бегство на обвинетиот Никола Војминовски, осуден за нападот ...
  сите 77 | | | веќе видена