МВР

  во

  Никола Груевски има специјален третман затоа што бил 10 години премиер на друга држава, вели Балаш Орбан, државен секретар на кабинетот на унгарскиот премиер ...
  сите 70 | | | веќе видена

  Вечерва беше забележливо засилено полициско присуство на патарините и на патиштата ширум Македонија, а од фотографии и видеа објавени на социјалните мрежи може ...
  сите 83 | | | веќе видена

  Министерството за правда, кое по забрзана постапка ги преведува документите за екстрадиција на Никола Груевски, информира дека преку други правни акти ќе се ...
  сите 119 | | | веќе видена

  Во акциска контрола во Тетово полицијата откри државјани на Албанија и на Косово со нерегулиран престој во државата. Според информациите на МВР, во текот на ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Во акциска контрола во Тетово полицијата откри државјани на Албанија и на Косово со нерегулиран престој во државата.Според информациите на МВР, во текот на ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Во акциска контрола во Тетово полицијата откри државјани на Албанија и на Косово со нерегулиран престој во државата. Според информациите на МВР, во текот на ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Има правен основ Македонија да побара екстрадиција од Унгарија на поранешниот премиер Никола Груевски, а тоа е Европската конвенција за екстрадиција, велат од ...
  сите 237 | | | веќе видена

  Барањето за екстрадиција се  подготвува и се собира потребната документација и се очекува во најскоро време да биде испратено до Унгарија. Груевски, по ...
  сите 237 | | | веќе видена