Македонци

  во

  Единствена Македонија го поздравува најновиот извештај на мониторинг комисијата на Парламентарното Собрание на Советот на Европа во кој се вели дека Бугарија ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Единствена Македонија го поздравува најновиот извештај на мониторинг комисијата на Парламентарното Собрание на Советот на Европ, а во кој се вели дека Бугарија ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Во финалето на „Никогаш не е доцна“ оваа година победија повторно Македонци, односно Ленче Кукиќ и Бејхан Рамов. Во интервју за „Блиц“, Ленче проговори за ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Во овие денови кога дури и Гоце Делчев самите го прогласивме за Бугарин, вреди да се потсетиме на едно наше истражување од 2009 година, со иницијална помош на ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Во последниот извештај на мониторинг комисијата на Парламентарното собрание на Советот на Европа (ПССЕ) во рамките на пост-мониторинг дијалогот со Бугарија, ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Во Албанија на 30 јуни 2019 год. ќе се одржат локални избори за што се изјасни и Изборниот колегиум, со потврдување на одлуката на Централната изборна комисија ...
  сите 187 | | | веќе видена

  Франк Швабе и унгарскиот Золт Немет, известувачи на Параментарното собрание на Советот на Европа (ПССЕ) во името на Комисијата за следење на обврските на ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Во извештајот на мониторинг комисијата на Парламентарното Собрание на Советот на Европа (ПССЕ) во рамките на пост-мониторинг дијалогот со Бугарија, за кој ќе ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Во извештајот на мониторинг комисијата на Парламентарното Собрание на Советот на Европа (ПССЕ) во рамките на пост-мониторинг дијалогот со Бугарија, за кој ќе ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Во извештајот на мониторинг комисијата на Парламентарното Собрание на Советот на Европа (ПССЕ) во рамките на пост-мониторинг дијалогот со Бугарија, за кој ќе ...
  сите 20 | | | веќе видена

   Во извештајот на мониторинг комисијата на Парламентарното Собрание на Советот на Европа (ПССЕ) во рамките на пост-мониторинг дијалогот со Бугарија, за кој ќе ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Во извештајот на мониторинг комисијата на Парламентарното Собрание на Советот на Европа (ПССЕ) во рамките на пост-мониторинг дијалогот со Бугарија, за кој ќе ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Откако претседателот Пендаровски ја даде скандалозната изјава која се коси со официјалната македонска историографија, дека Гоце Делчев се изјаснувал за ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Во извештајот на мониторинг комисијата на Парламентарното Собрание на Советот на Европа (ПССЕ) во рамките на пост-мониторинг дијалогот со Бугарија, за кој ќе ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Во извештајот на мониторинг комисијата на Парламентарното Собрание на Советот на Европа (ПССЕ) во рамките на пост-мониторинг дијалогот со Бугарија, за кој ќе ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Во извештајот на мониторинг комисијата на Парламентарното Собрание на Советот на Европа (ПССЕ) во рамките на пост-мониторинг дијалогот со Бугарија, за кој ќе ...
  сите 20 | | | веќе видена