Македонци

  во

  – Повикувам на масовна излезност и на демократски и успешни претседателски избори, во недела, на 21 април и потоа на 5 мај, во името на брзиот развој на нашата ...
  сите 89 | | | веќе видена

  Премиерот на РСМ, Зоран Заев повика на на масовна излезност и на демократски и успешни претседателски избори „во името на брзиот развој на нашата држава!“ ...
  сите 89 | | | веќе видена

  Обраќањето на претседателот на Единствена Македонија Јанко бачев по повод претстојните претседателски избори Почитувани браќа Македонци и сестри Македонки, ...
  | | веќе видена | слични

  Христијан Мицкоски на крајот на кампањата, со една тажна и празна прес конференција го потврди она што веќе на сите им е јасно: го чека убедлив пораз на ...
  сите 84 | | | веќе видена

  Христијан Мицкоски на крајот на кампањата, со една тажна и празна прес конференција го потврди она што веќе на сите им е јасно: го чека убедлив пораз на ...
  сите 84 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денеска на митинг се обрати пред граѓаните во Општина Кратово. Мицкоски пред присутните истакна дека е дојдено ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Навивачката група Комити подготвува масовен настан за оддавање почит на македонскиот великан Гоце Делчев на 4 мај, на денот на погибијата, во Скопје. - Да го ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денеска на митинг се обрати пред граѓаните во Општина Крива Паланка. Мицкоски пред присутните истакна дека ...
  сите 191 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денеска на митинг се обрати пред граѓаните во Општина Кратово. Мицкоски пред присутните истакна дека дојде ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денеска на митинг се обрати пред граѓаните во Општина Крива Паланка. Мицкоски пред присутните истакна дека ...
  сите 191 | | | веќе видена

  Мицкоски пред присутните истакна дека дојде време овие политички измамници од врхушката на СДСМ чело со Зоран Заев да заминат во политичка историја, политичка ...
  сите 30 | | | веќе видена

  После илјадници поминати километри и средби со илјадници граѓани, тоа што насекаде се зборува е дека иден претседател ќе биде Сиљановска Давкова, а на СДСМ и ...
  сите 191 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денеска на митинг се обрати пред граѓаните во Општина Крива Паланка. Мицкоски пред присутните истакна дека ...
  сите 191 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денеска на митинг се обрати пред граѓаните во Општина Крива Паланка. Мицкоски пред присутните истакна дека ...
  сите 191 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денеска на митинг се обрати пред граѓаните во Општина Кратово. Мицкоски пред присутните истакна дека дојде ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денеска на митинг се обрати пред граѓаните во Општина Кратово. Мицкоски пред присутните истакна дека дојде ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денеска на митинг се обрати пред граѓаните во Општина Кратово. Мицкоски пред присутните истакна дека е дојдено ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денеска на митинг се обрати пред граѓаните во Општина Кратово. Мицкоски пред присутните истакна дека е дојдено ...
  сите 30 | | | веќе видена