Македонци

  во

  Различни ставови во однос на Законот за јазиците изразија вечерва тројцата учесници во претседателската трка во четвртата ТВ дебата, која се емитува на Алсат, ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Во северна Грција живеат Македонци и ние не смееме да се срамиме од нив, порача во средата вечерта од Делчево, кандидатка за претседател на Република ...
  сите 167 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денеска на митинг се обрати пред граѓаните во Општина Делчево. Мицкоски пред присутните посочи дека после ...
  сите 153 | | | веќе видена

  Кандидатот за претседател на Република Македонија Проф. д-р Гордана Силјановска Давкова вечерва се обрати на граѓаните во Делчево. Како што имало низ векови ...
  сите 167 | | | веќе видена

  По изминати илјадници километри низ државата и разговори со илјадници сограѓани, заклучокот е дека на овие избори победува професорката Гордана Сиљановска ...
  сите 153 | | | веќе видена

  Професорката Гордана Силјановска Давкова во претседателската дебата на телевизија Алсат истакна дека правичната и соодветна застапеност не смее да се однесува ...
  сите 92 | | | веќе видена

  Кандидатот за претседател на Република Македонија Проф. д-р Гордана Силјановска Давкова вечерва се обрати на граѓаните во Делчево. -Како што имало низ векови ...
  сите 167 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денеска на митинг се обрати пред граѓаните во Општина Берово. Мицкоски пред присутните потенцираше дека после ...
  сите 153 | | | веќе видена

  Кандидатот за претседател на Република Македонија Проф. д-р Гордана Силјановска Давкова вечерва се обрати на граѓаните во Делчево. Како што имало низ векови ...
  сите 167 | | | веќе видена

  После изминати илјадници километри низ државата и разговори со илјадници наши сограѓани, заклучокот е дека на овие избори победува Гордана Сиљановска Давкова ...
  сите 153 | | | веќе видена

  Кандидатот за претседател на Република Македонија Проф. д-р Гордана Силјановска Давкова вечерва се обрати на граѓаните во Делчево. -Како што имало низ векови ...
  сите 167 | | | веќе видена

  -Како што имало низ векови Македонци во Северна Грција, во Егејска Македонија има и денеска и месечината ги води секаде каде што се тие и во Пиринска и во ...
  сите 167 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денеска на митинг се обрати пред граѓаните во Општина Берово. Мицкоски пред присутните потенцираше дека после ...
  сите 153 | | | веќе видена

  Пишува Тодор ПЕТРОВ Името на нашата држава се состои само од еден единствен збор - зборот Македонија! Така било, така е и така и ќе остане од векови за навек! ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Преспанскиот договор – придобивките од компромисот, неговата уставна и законска заснованост, негово значење за чекорењето на земјата кон ЕУ и НАТО се во ...
  сите 60 | | | веќе видена