Македонци

  во

  Една земја, еден народ, древната цивилизација на Македонците. Тие се пример за сите неправди на овој свет! Вака во видеото кое никој нема да остави рамнодшен, ...
  сите 8 | | | веќе видена

  „Додека дишам, додека го дишам овој македонски воздух, додека ме држи памет дека мојот дедо, мојот татко сите мои предци, јас мојот син и ќерка сме Македонци ...
  сите 12 | | | веќе видена

  „Додека дишам, додека го дишам овој македонски воздух, додека ме држи памет дека мојот дедо, мојот татко сите мои предци, јас мојот син и ќерка сме Македонци ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Уставот ќе се менува со четири амандмани. Владата и новата пратеничка група од опозицијата, чиј координатор е Елизабета Канческа Милевска до доцна синоќа го ...
  сите 307 | | | веќе видена

  Познатиот по својот добар квалитет како биопроизвод, расте над 1200 метри надморска височина, компирот од селото Стеблево, област Голо Брдо, нема гарантиран ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Во следните шеесетина дена во Собранието ќе трае процесот за измена на Уставот со четирите амандмани кои денеска Владата ги достави до Собранието . Како што ...
  сите 286 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев денеска ги претстави 4 амандмани на Уставот подготвени од владата според кои името на државата ќе биде Република Северна Македониј,а ...
  сите 286 | | | веќе видена

  Владата ги усвои нацрт-амандманите на Уставот, Заев очекува поддршка од сите пратеници Владата денеска на седница го усвои текстот на нацрт-амандманите на ...
  сите 230 | | | веќе видена

  По двете средби на независната парламентарна група на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата со премиерот Зоран Заев, Владата соопшти дека барањата ќе бидат вметнати во ...
  сите 311 | | | веќе видена

  По двете средби на независната парламентарна група на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата со премиерот Зоран Заев, Владата соопшти дека барањата ќе бидат вметнати во ...
  сите 302 | | | веќе видена

  На прес-конференција во Владата денеска нацрт-амандманите ги соопшти премиерот Зоран Заев, кој рече дека четирите амандмани се едноставени, немаат ништо спорно ...
  сите 316 | | | веќе видена

  По двете средби на независната парламентарна група на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата со премиерот Зоран Заев, Владата соопшти дека барањата ќе бидат вметнати во ...
  сите 334 | | | веќе видена

  По двете средби на независната парламентарна група на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата со премиерот Зоран Заев, Владата соопшти дека барањата ќе бидат вметнати во ...
  сите 334 | | | веќе видена

  По двете средби на независната парламентарна група на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата со премиерот Зоран Заев, Владата соопшти дека барањата ќе бидат вметнати во ...
  сите 304 | | | веќе видена