Македонци

  во

  Откако владиниот портпарол, Мухамед Хоџа одговарајќи на новинарско прашање дали институциите и општините во кои нема Албанци и немаат вработено ниту еден ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Антинародното раководство на ВМРО-ДПМНЕ предводено од Христијан Мицкоски продолжува да сее омраза и поделби меѓу граѓаните со што дејствува против концептот ...
  сите 167 | | | веќе видена

  Владата на Република Македонија во денешното соопштение наведува дека тврдењата на опозициската ВМРО – ДПМНЕ не се точни, бидејќи Законот за употреба на ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Законот за употреба на јазиците не предвидува дополнителни вработувања во општините во кои граѓаните на немнозинските заедници се помалку од 20 отсто, велат од ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Антинародното раководство на ВМРО-ДПМНЕ предводено од Христијан Мицкоски продолжува да сее омраза и поделби меѓу граѓаните со што дејствува против концептот ...
  сите 167 | | | веќе видена

  Антинародното раководство на ВМРО-ДПМНЕ предводено од Христијан Мицкоски продолжува да сее омраза и поделби меѓу граѓаните со што дејствува против концептот ...
  сите 167 | | | веќе видена

  Владата на Република Македонија во денешното соопштение наведува дека тврдењата на опозициската ВМРО – ДПМНЕ не се точни, бидејќи Законот за употреба на ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Законот за употреба на јазиците не предвидува дополнителни вработувања во општините во кои граѓаните на немнозинските заедници се помалку од 20 отсто, велат од ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Антинародното раководство на ВМРО-ДПМНЕ предводено од Христијан Мицкоски продолжува да сее омраза и поделби меѓу граѓаните со што дејствува против концептот ...
  сите 167 | | | веќе видена

  Нотата која вчера македонското министерство за надворешни работи ја испрати до грчката дипломатија за тоа дека Македонија ги исполни своите обврски од ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Владата на Република Македонија во денешното соопштение наведува дека тврдењата на опозициската ВМРО – ДПМНЕ не се точни, бидејќи Законот за употреба на ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Лажна е веста на ВМРО-ДПМНЕ дека ќе се вработуваат дополнителни лица од албанска или каква било националност во државните институции. Согласно одредбите од ...
  сите 167 | | | веќе видена

  Законот за употреба на јазиците не предвидува дополнителни вработувања во општините во кои граѓаните на немнозинските заедници се помалку од 20 отсто, велат од ...
  сите 77 | | | веќе видена

   Бидејќи Законот за употреба на јазиците не предвидува дополнителни вработувања во општините во кои граѓаните на немнозинските заедници се помалку од 20 отсто ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Владата во денешното соопштение наведува дека тврдењата на опозициската ВМРО – ДПМНЕ не се точни, бидејќи Законот за употреба на јазиците не предвидува ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Владата на Република Македонија во денешното соопштение наведува дека тврдењата на опозициската ВМРО – ДПМНЕ не се точни, бидејќи Законот за употреба на ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Централната агенција ќе им помага на македонски граѓани кои не го разбираат македонскиот јазик во општините каде што мнозинство се Македонци, соопшти денеска ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Законот за употреба на јазиците не предвидува дополнителни вработувања во општините во кои граѓаните на немнозинските заедници се помалку од 20 отсто, велат од ...
  сите 77 | | | веќе видена