Македонци

  во

  Премиерот Зоран Заев денеска изјави дека е испратен допис до Алијансата со кој се бара корекција во делот на користење на терминот „македонскиот јазик“ на веб ...
  сите 5 | | | веќе видена

  По пишувањето на „Нова Македонија“ и забелешките во јавноста зошто на денот на потпишувањето на Протоколот за членство на Македонија во НАТО во Брисел, на ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Македонската дијаспора ја прогласи за една од 40-те најуспешни Македонци под 40 години за 2016 година. Алесиа уште од мали нозе знаела дека ќе биде дел од ...
  | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Македонија Зоран Заев, денеска по посетата на Клиниката за неврологија, во рамки на комплексот на клиники „Мајка Тереза“, ...
  сите 120 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев денеска изјави дека е испратен допис до Алијансата со кој се бара корекција во делот на користење на терминот „македонскиот јазик“ на веб ...
  сите 12 | | | веќе видена

  -Меѓународните институции го признаваат македонскиот јазик и идентитет и верувам дека со дописот што го испративме ќе го корегираат. Некогаш се случуваат ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Се што ветија излажаа. Едноставна сублимирана констатација за политиката на ѓон СДС предавничка, како онаа прагматичната, така и на онаа идеализираната кај ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев денеска изјави дека е испратен допис до Алијансата со кој се бара корекција во делот на користење на терминот „македонскиот јазик“ на веб ...
  сите 14 | | | веќе видена

  СДСМ се уште го нема дефинирано својот став дали да оди на предвремени избори, оти дилемата е дали да се оди на нов мандат или да се фокусираат на ...
  сите 123 | | | веќе видена

  Комисијата за прашања на изборите и именувањата на денешната седница едногласно ја утврди предлог листата за именување на претседател и членови на Државната ...
  сите 70 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев денеска изјави дека е испратен допис до Алијансата со кој се бара корекција во делот на користење на терминот „македонскиот јазик” на веб ...
  сите 14 | | | веќе видена

  СДСМ се уште го нема дефинирано својот став дали да оди на предвремени избори, оти дилемата е дали да се оди на нов мандат или да се фокусираат на ...
  сите 80 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев денеска изјави дека е испратен допис до Алијансата со кој се бара корекција во делот на користење на терминот „македонскиот јазик“ на веб ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Оти дилемата е дали да се оди на нов мандат или да се фокусираат на евроинтеграциите и добивањето датум за пристапни преговори со ЕУ, изјави денеска премиерот ...
  сите 81 | | | веќе видена

  СДСМ се уште го нема дефинирано својот став дали да оди на предвремени избори, оти дилемата е дали да се оди на нов мандат или да се фокусираат на ...
  сите 82 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев денеска изјави дека е испратен допис до НАТО со кој се бара корекција во делот на користење на терминот „македонскиот јазик" на веб ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев денеска изјави дека е испратен допис до Алијансата со кој се бара корекција во делот на користење на терминот „македонскиот јазик“ на веб ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев денеска изјави дека е испратен допис до Алијансата со кој се бара корекција во делот на користење на терминот „македонскиот јазик“ на веб ...
  сите 19 | | | веќе видена